En lördagkväll..

Hola!

Då är helgen nästan över redan.. och jag inte hunnit skriva här på jättelänge heller.. tiden går så jädra fort nuförtiden tycker jag.. men jag ogillar det inte, det händer ju roliga saker och snart är det jul. jag älskar julen.. allt är så mysigt med det. :) & till veckan hade jag faktiskt tänkt att ta fram granen... ni får tycka det är tidigt, men jag tänker ändå ta fram den. hehe.

så.. vad har hänt i veckan då? 

Måndag var det jobb, tisdag var jag & Joakim lediga tillsammans. Underbart som alltid. Så kul när schemat lyckas matcha så man någon gång är lediga tillsammans.. förutom att jag har bytt helg så vi är lediga samma helger... fast nu i jul så jobbar Joakim alla dagar nästan.. förutom då det kanske inte är lika mycket folk i butiken.. vi får ta igen det nästa år istället. :) Vi var iaf på stan i tisdags.. försökte hitta julklappar och boka klipptid, köpte julgardiner...

Onsdag jobbade jag till 16.30, sen kom Joakim och hämtade mig så for vi till mamma & pappa och bakade pepparkakor.. :)
Torsdag var jag ledig igen och dagen började med att jag skjussade mamma och pappa till Kallax, dom for till Stockholm för att se Elton John & hälsa på Malin (min syster)..  var hos frisören.. det blev lite kort, fast ändå inte för kort.. det var värt det eftersom det var alldeles för längesen jag var å klippte mig så det var rätt slitet.. & lugg blev det också! på kvällen var jag & såg på Joakims basket träning.. det var en kille från Kongo som tränade med dom.. han kunde varken engelska eller franska.. det var kul att se. :)

Fredag var lugn kväll efter jobbet.. och igår jobbade jag till 16.30 sen åkte jag & Sandra hem till mig för att vänta på att Anna skulle sluta så vi skulle och hämta upp henne från jobbet.. köpte pizza och for hem till mig och åt... det var en asrolig kväll med mycket skratt så att Sandra började gråta. ;) Det blev buzz, singstar, Alias, marängswiss. :) & Mia kom förbi också det får vi inte glömma.. Detta måste vi verkligen göra om.. Anna färgade håret mitt också.. brunt. :)
 

    En riktigt lyckad kväll helt enkelt! 


& nu är det söndag och jag skjussade Joakim till jobbet för han var ut med jobbet igår & kanske inte riktigt "körklar" och nu håller jag på att tvätta och ska snart åka till jobbet jag med... börjar kl 15.. inte det roligaste att jobba till stängning en söndagkväll.. stendött i butiken de sista timmarna typ..  wellwell.. det är bara att bita ihop och ha onsdagen att se framemot.. då ska vi ha en underbardag igen. :)

Sköt om er alla där ute! :) puss & kram!

kolla in denhär http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3937395.ab kan man vara sötare? :)