Påsk!

Då var påsken över.. har inte hunnit säga Glad Påsk, så då säger jag det nu.. Glad Påsk! :)

Påsken har bestått mestadels av jobb, film, godis och andra gosaker och ägg. Sånt som hör påsken till?
Vi upptäckte även att det är många som ser film på påsken.. vi var på videoteket och det var massa människor där och mycket som var uthyrt. Berodde det på att det inte var toppen väder montro?

Vi såg:
                   
En hel del filmer alltså.. rekomenderar alla förutom den sist nämnda som inte allt är värd att se! :)


Nu har iaf solen tittat fram och det är någon plusgrad.. det är härligt när solen kikar fram, man blir som glad. :)
Nu till helgen som kommer ska jag, Joakim och Jocke (Nova) åka till Dundret och åka utför! det ska bli så skoj!
& troligast sista skidåkningen för i år också..


Oj, nu blev det brottom helt plötlsigt... har varit ledig hela dagen, börjar jobba kl 17 & Joakim sluta jobbar 17! haha.
Nu måste jag rusa till bussen!

Ciao!

Äntligen helg igen!

WIIE. Skönt med helg! Har jobbat sen förra fredagen så det var riktigt skönt att komma hem från jobbet och känna att vi faktiskt ska vara lediga nu i två dagar tillsammans. :)

I fredags efter jobbet hade vi tänkt att vi skulle på bio med då vi insåg att det var fullbokat eftersom det var premiärdagen för filmen då så var det ju bara att fetglömma.. så det blev en lugn kväll...

& idag så började vi dagen med en body pump pass kl 11.00 på Helex. Skönt. :) jag gillar body pump! det känns verkligen att det tar något jämfört med aerobics som verkligen inte är min grej för fem öre och inte yoga/pilates heller.. nåja, kanske man ska ge dom en till chans? :)

Efter träning, dusch och fix så gick vi in till stan och åt lunch på Dagobergt och storsade runt och Joakim köpte en skitsnygg skinnjacka. :) sen åkte vi och handlade på Maxi.. så efter det och lite middag så blev det bio, vi lyckades få biljetter även fast vi hade siktat oss in på 21.30 bion eftersom vi var bjudna på middag hos mina föräldrar så tänkte vi att det passade ju perfekt med den sena bion, men eftersom den var fullbokad så var vi tvugna att ta den tidiga kl 18.30 så vi fick flytta middagen till imorgon istället och det gick bra det också. :)

Vi såg den här... :)


Den var grym. :) se den! Det är som konstigt att alla "fast and furious" filmer har varit skitbra allihopa. :) Det brukar väl  oftast vara så att den första är bäst och uppföljarna inte alls lika bra.. för dom lyckas inte hålla samma kvalitet på alla filmerna, men i det här fallet så har dom verkligen lyckats! Jag älskar verkligen såna här filmer! yeyyeey! :D give me more!

Jag kanske inte har sagt att vi har bokat en sista skidresa i vinter. :) Jag, Joakim och Jocke (aka: Nova för er som hänger bättre med på vem han är då. ;) haha. ) Vi ska till Dundret 16-19 April.. jag längtar.. det ska bli skitkul!

         

& nu kommer det nog vara ännu bättre att åka än sist vi var där få då var toppen bara öppen en dag och alla backar var inte öppna med nu ska dom vara det.. wiiie. Vi hoppas på sol & lite varmare så vi kan grilla korv och sånt mys ni vet. :)

Hoppas ni haft en trevlig lördag och helg!