Hola!

Nu ska vi strax åka till Joakims mamma och pappa och äta..
Här är kvällens outfit..



Vad tycks? första gången jag hittat nått som passar bra till kjolen. :D haha

Ha en trevlig kväll!

ÅÅÅH!

Shit, jag verkligen älskar såna här dansfilmer.. dom är grymtbra!

Nyss har vi sett den här filmen...


Det här är nog den bästa filmen jag sett på länge.. jag ville inte att den skulle ta slut.. haha.
Jag som alltid brukar somna när vi ser på film, men denna gång var det långt ifrån att jag ens hann tänka den tanken! :D

 
Här har vi huvudpersonen i filmen, Rachele Brooke Smith. Hon var grym. Tänk om man skulle vara så het & grym på att dansa. ;) haha. Det har ju inte varit dåligt.. & hon har väääärldens tvättbräda. haha.



Nu ska jag ta satts och hoppa i säng.. börjar känna mig lite små trött och ska upp tidigt och jobba imorgon, sen blir det middag hos Joakims föräldrar. Trevligt.. Jag upptäckte precis att jag inte lagt upp några bilder från Dundret än.. men det kommer.. :)

Gonatt!

Utmaning..

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Elin
2. Ett ord på 4 bokstäver? Elit
3. Flicknamn?
Emma
4. Pojknamn? Erik

5. Yrke? Elektriker

6. Färg? Eldröd

7. Klädesplagg? Existerade inte ens på Wikipedia

8. Mat? Entrecôte
9. Sak i badrummet? Eltandborste

10. Plats/stad? Eskilstuna

11. Orsak att vara sen? Erektion

12. Något man skriker? Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

13. Film? Eragon

14. Något man dricker? Exotisk juice

15. Band? Europe

16. Djur? Elefant

17. Gatunamn? Ensittarvägen

18. Bil? Elbil

19. Sång? Everything I Am (med Kenye West)

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? E... hmm, det här var nog det svåraste, kommer inte på någon..

Det var verkligen svårt att komma på allt på E... nåja, gick hyffsat iaf.. & jag utmanar:
Linda, Joakim, Sofie, Madde och Jessica. LYCKA TILL!


Falukorv

Snart ska vi gå ut på isen och grilla korv.. mysigt. jättefint väder.. vi väntar bara på att våra kläder ska torka som vi ska ha på oss. :)

Nyss ringde killen vi hyrde stugan i Dundret av till Jocke och frågade när vi kunde komma förbi med nyckeln då sa Jocke att han kommer om en kvart typ.. sen frågade han mig "ska du med? så kan vi göra någon nytta samtidigt... typ köpa en falukorv" HAHA. det var roligt så jag låg och asgarvade i soffan i några minuter.. jag menar, hur mycket nytta är det att köpa en falukorv.. det var kul.. :)

så nu ska vi fara.. och köpa en FALUKORV! (vi måste ju iaf ha en så vi kan grilla. :) )




See ya!

Hemma från Dundret.. & semmeldagen.

Igår kväll kom vi hem från Dundret.. det har varit hur kul som helst. :) kommer med mer uppdatering och bilder därifrån senare.. vi är lediga idag och imorgon också.. så nu blir det frukost och mys med en film till det!

Ha en härligt morgon allesammans! & ät en semmla idag när det är semmeldagen! :) vart säljer dom de godaste semmlorna?

KLANT ELIN

klockan ringde 06.50 imorse och jag klev upp strax efter 7 för att springa ner till tvättstugan och slå igång en tvättmaskin för att sen springa upp och krypa ner i sängen med en varm Joakim.. men givetvis... när jag kom ner till tvättstugan så var det någon som redan höll på att tvätta.. det brukar aldrig vara någon som bokar eller framförallt inte tvättar så tidigt på morgonen.. vilket jag då gjorde en miss igår och inte bokade tvätttiden.. suck.. så det blev bara att bära upp tvättkorgen igen och krypa ner i sängen.. det var skönt det också, men nu måste vi tvätta på kvällen isf.. nåja, det går nog också bra. :)

Idag ska jag träffa Joakim kl 13 och äta lunch med honom på Trend Café på storheden där vi jobbar.. det är så god grilladmacka där med kyckling.. mums! och efter det kl 14 så börjar jag jobba.. till 20.30..


Min finis i båten påvägen hem från skärgården här i Luleå i somras!


Nu ska jag göra lite nytta här hemma.. plocka undan och dona på, kanske börja plocka fram lite som jag ska ha med mig imorgon... :)

Idag är det bara -16 ute.. det börjar bli varmare! wiie. bara det blir skönt skidväder i helgen så får det annars vara kallt de andra dagarna..



En dag kvar..

Då återstår det bara en dag var till den "lill-långa" ledigheten börjar.. :)

Vi hade tänkt vara duktiga och kliva upp tidigt imorgon och tvätta, kl 7-12.. jag börjar 14 så det hade ju varit perfekt att få det gjort på morgnen så slipper man göra det på kvällen.. för då har vi massa annat vi måst göra.. packa, handla, hämta bilen vi ska köra med och sen dyker det alltid upp massa saker. :) skoj skoj!

Här är en bild på mig från våran tripp till Happis med mamma å pappa..


Fryser om fötterna gör jag ofra.. detta fick bli lösningen. :)


En god frukttallrik till kvällens kvällsfika. :)


Godnatt!

Tre dagar kvar..

Då var det tre dagar kvar till ledigheten..långledigheten alltså. Jag kommer att vara ledig med Joakim lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag.. inte dåligt. :) & vi kommer att tillbringa de tre första dagarna i skidbacken & Dundret. Det kommer att bli jättemysigt att vara tillsammans och göra någonting helt annat. Vi längtar & planerar redan nu vad vi ska ha med oss.

Imorse frågade Joakim mig om jag skulle till stan idag för att han tyckte jag skulle kolla om det fanns såna där "Balaclava" (tror jag det hette?) haha. konstigt namn, såklart visste jag ju ínte vad det var eftersom jag aldrig hade hört det förut.. men då sa han "ja, men du vet, såndär rånarluva typ" HAHA. Som man kan ha så det inte blåser in så mycket kall luft osv.. Så idag har jag varit på stan med Anna och kollat runt på rånarluvor och strosat runt i affärer.. tyvärr hittade jag endast en rånarluva på Stadium som var i fleece, lite tjockare än dom vanliga tydligen.. så jag vet inte om det är bra. & dessutom fanns som bara i juniorstorlekar.. hmm.. men visst vet ni hur snygga dom är? ;)
Här kommer en bild..

Jag har nyss kommit hem från stan, och det är hemskt kallt ute.. dock så är det "bara" -21.. igår kväll när jag for från mamma och pappa i Sunderbyn så var det -27.. burrburr..

Nu sitter jag här och om 20 minuter ska jag gå till bussen.. men först på med täckisarna.. det är verkligen skönt att ha det på sig så slipper man frysa.. att klä sig varmt och bylsa på med massor med kläder när det är kallt ute så man inte fryser, då är det faktiskt skönt att vara ute.. luften är så frisk. :)

Hej så länge!

Tidig morgon..

Godmorgon!

Imorse ringde Joakims klocka vid halv åtta tiden för han skulle på ett möte kl 8.15 så jag klev upp med honom och åt frukost och sen när han for iväg så lagade jag klart lunchmaten för veckan.. riktigt skönt att kliva upp så tidigt..
sen när han kom hem begav vi oss till Helex, var hemma igen efter 10.. & nu har jag duschat och ätit lunch och klockan är bara 20 över elva. skönt skönt skönt..

Senare blir det en sväng på stan med Lisa från jobbet, ska byta lite storlekar på fleecebyxor vi köpte igår, dom blev alldeles för tighta.. haha. kanske en fika på stan också? vi får se..

sen börjar jag jobba kl 16-21.15.. så kommer hinna med mycket idag.. det känns bra. :)
efter jobbet måste vi nog åka och handla med tanke på att vi har typ tömt kylen så vi har ingen frukost typ.. vi fick skramla ihop det vi hade till frukost imorse. :)

Nu är det bokat och klart.. Dundret lördag 21/1 till måndag 23/2.. ska bli härligt. :) & nu har jag köpt mig ett par täckisar också.. känns bra.. & goggles. välbehövligt.


& ikväll kommer mamma & pappa mest troligt hem, måste hinna hälsa på dom också innan vi åker till Dundret.. :)

Jobbar kväll hela veckan dock, men torsdagkväll ska det nog gå eftersom jocke också har träning på kvällen men måste hinna med packa också.. handla mat vi ska ha med oss.. och sånt där som bara måste fixas. :)

Ha en härlig dag allesammans!



Söndag..

Sitter här i soffan med en filt, ben & jerry glass - I love it! :D dom är så otroligt goda så det är inte sant. & sen är det Shooter på tvn som jag små tittar på ibland. myyys.

Det här är min nya favoritsmak, på 2:a plats kommer nog Phisfood.. jag måste ta mig till USA igen för att äta mera Ben & Jerry. Där är utbudet gigantiskt.. shitpommes alltså.. kolla in deras hemsida..

Joakim håller på att dona och med sin nya skidutrustning, han kommer nog att lägg upp nångon bild på hans hemsida, så kolla in där..

I lördags var vi ut och åt.. Joakim var så snäll så han bjöd mig på en jättegod middag på Gennys restaurang... har aldrig varit där förut.. grymtgott var det iaf! mums!
Vitlöksbröd med aioli till förätt och huvudrätt var fläskfilé med potatisgratäng och någon sås med cognac, smaskens!
Sen när vi kom hem såg vi en film och åt efterätten hemma som jag hade gjort.. Joakims favorit. :)

Idag har jag jobbat.. dagen gick väldigt sakta på jobbet även fast jag bara jobba från 14.30-20.. menmen.. så är det ibland.. efter det hämtade Joakim mig från jobbet så for vi till hans föräldrar i Sunderbyn där jag fick kolla på Malins slalomskidor.. dom verkar "passa" så jag skulle få låna dom. Snällt! TACK MALIN! då behöver jag bara hyra pjäxor eftersom jag har minifötter.. haha.

Sen har vi myst på här hemma med lite av varje.. Imorgon ska jag till jobbet på ergonomiutbildning från 9-12 sen är vi lediga jag & Joakim och då ska jag lämna tillbaka pjäxorna och sen hitta mig ett par täckbrallor. :) nice nice..

Jag längtar efter äventyr och upplevelser! iiihaah.


Älskar dig mormor!


fredagen den 13:e..

Idag är det alltså fredagen den 13:e.. men det har varit en bra dag.. det är bara bullshit att det händer dåliga saker på denhär dagen.. :)

Idag har jag varit ledig, så mamma bjöd mig på lunch idag på Roya, ett ganska så nyöppnat stället.. där åt vi salladsbuffé, gottgott.. & deras färska varma bröd vad pricket på i:et! :)
Dit måste jag ta med Joakim någon dag.. han tycker om sallad också! :)

Sen strosade vi omkring på stan en stund... sen var mamma tvugen att gå tillbaka till jobbet så jag tänkte att jag att jag skulle gå på stan en sväng.. men det var inte så kul.. hittade inget skoj så jag gick hem kanske efter en kvart eller nåt.. haha. trist att gå själv och när man egentligen inte behöver något.. förutom ett par täckbyxor som jag ska gå å kolla på på måndag.. :) & lämna tillbaka pjäxorna jag köpte..

Så det blir inget slalompaket köp för mig i år.. kanske sen när det blir rea eller nått, känner att jag hellre kan hyra de gångerna vi far.. fast samtidigt hade det var ju hur skönt och kul som helst att ha sitt eget och kunna fara kanske till Måttsund bara en kväll sådär mitt i veckan å åka om man känner för det.. nåjaa..

Vi har det kallt här i Luleå, och det har det varit nu i några dagar.. just nu är det -23.. burr.. men samtidigt är det så vackert ute när träden är alldeles sådär vita..

Foto: Joakim Niemi

Imorgon är det jobb igen.. 8.45-16.30.. + att det är alla hjärtansdag!

Hoppas alla har en härlig alla hjärtansdag imorgon! :) vad ni nu än gör!

Ska än en gång ge ett försök på att ta ett foto på mig och mitt hår så syrran får se hur mörkt det är nu.. :) haha. går lite små segt med dom fotona har jag upptäckt!

Nu ska jag ner å hämta tvätten som har varit på tork sen sova!

Natti Natt!


Nu är det dags...

Ja, nu är det väl dags för en uppdatering har jag upptäckt.. många som tycker att jag inte skriver lika flitigt som jag gjorde där ett tag.. men det har sina anledningar.. men till vad som har hänt i helgen då.. eller sen sist.. :)

I fredags så var Joakim ledig och när jag kom hem från jobbet så åkte vi & hyrde en film XIII hette den.. den var jättebra.. det var som två "avsnitt" i den. Rekomenderas. Sen for vi vidare och köpte mat på MAX, det var gott. :)
Lördag morgon vaknade vi tidigt och promenderade in till stan och strosade runt, sen vidare till g-stad där Joakim hade basketmatch.. det är som kul att se matcherna. :) jag är nog deras trognaste fan, med tanke på att jag även är på träningarna ibland.. haha. det låter som är att jag har NOLL att göra på mina dagar.. haha. men det är som kul. :) sen blev det mys på kvällen då vi såg andra delen av filmen vi hyrde i fredags..


Söndag morgon kl 08.00 ringde klockan då var det bara att studsa upp från sägen och göra sig iordning och käka frulle för sen kom min mamma och pappa och hämtade upp oss för vi hade planerat att åka till Haparanda.. Det var en jättetrevlig dag.. Vi gillade mest Haglös Outlet. Det var grym & grymma priser..
Jag fick mig en skidjacka som iof går att anväda till allt möjligt.. och sen en fleecetröja.. :) & bra kvalite. super duper!

Vill dit igen.. vill hitta mig ett par täckisar.. men i söndags hittade jag som inga där jag tyckte om så det återstår att se vart jag kan hitta mig ett par fina och praktiska i goretex modell, för man vill ju inte bli blöt. :)

När vi kom hem från Haparanda åkte vi till sunderbyn och åt middag snabbt och sen hem till oss.. :)





Det har helt enkelt varit en lyckad helg!


& idag tisdag har jag & Joakim varit lediga och vi har farit runt på alla sportbutiker i hela stan för att kolla och prova skidor.. alpinskidor.. jag har alltid åkt bräda men jag är som sugen på skidor nu så jag funderar hur jag ska göra.. hoppades på att jag skulle kunna hyra på skifix som finns i Boden, men dom hade slut alla sina uthyrningsskidor för säsogen.. så det blev en lite miss. annars kan man ju alltid hyra på plats där man tänkt åka.. men alltid kul att ha sitt eget som sagt. :) finns så fina nuförtiden..



Dom här skidorna ser ugenfär ut som dom jag fundera på.. :) visst är dom fina?


ÅÅH; JAG HAR FÖRSÖKTA ATT LADDA UPP MASSA BILDER NU I MINST EN KVART OCH NU BLEV JAG FRUSTRERAD FÖR DET FUNGERAR INTE.. ETT NYTT FÖRSÖK IMORGON!

Nu måste jag gå å sova.. upp och jobba tidigt imorgon.. god natt alla härliga människor där ute! :D

Hey!

Just nu sitter jag hemma hos mamma & pappa i Sunderbyn. Pappa hämtade mig efter jag slutat att jobba kl 20.30 så nu är jag här och hälsar på undertiden Joakim har basket träning i Gammelstad. Brukar vara en tradition att jag åker hit dom dagarna Joakim har basket träning. :) 2 flugor i en smäll. :D

Idag har jag varit på AF, alltid lika givande. (not). sen har jag jobbat 14-20.30 & nu återstår det bara en jobbdag kvar & sen är det helg! Det har snöat och blåst rätt mycket idag.. rätt mysigt ändå.. man får ta på sig massor med varma kläder, mössa, halsduk & handskar. :)

Tänket att jag skulle lägga upp någon bild, men så kom jag på att jag sitter ju vid mina föräldrars dator, vilket betyder att dom inte har särskillt mycket bilder på den.. men någon kul hittade jag iaf. :)


Min mamma var snäll med dom otäcka utklädda barnen på halloween.


Här bakar jag & Joakim pepparkakor hos mina föräldrar. :)


Spelkväll. (Malin, jag, Joakim & pappa) Vi seplade Alias, det är jätteroligt spel, för er som inte har provat så rekomenderar jag er att spela det, finns även en nyare version som heter Party Alias, roligt det också!


& Här jag är i "tuben". Jag med blont hår. :)

Vad ska ni göra i helgen?

Ledig onsdag!

Idag är jag ledig, rätt skönt. :) fast idag bestämde jag mig för att vara duktig och tvätta om det var ledigt i tvättstugan eftersom jag inte hade bokat någon tid.. och det var ledig.. så nu håller jag på att tvätta förfullt.. men sånt som måste göras ibland som sagt även fast det inte är det roligaste.. 

Klockan 14 ska jag möta upp Liisa på hennes jobb så ska vi äta lunch tillsammans. Det var verkligen längesen vi sågs.. så det ska bli kul!
 
hittade en gammal bild på mig & Liisa. (tror att det var från när Marielle fyllde 21 år) :)

Sen blir det väl att dona på här hemma lite grann innan gymmet :) ska på body pump 19.35, det ska bli så kul.. Lisa & Mia från jobbet kommer också..

& Ni kanske undrar hur hårfärgen blev? ska ta ett foto sernare på dagen om jag kommer ihåg. :) men det blev inte rött iaf som det ser ut på bilden när jag fotade förpackningen.. men det blev rätt mörkt, som jag hade hoppats på också! Så det blev lyckat! TACK ANNA! :)

Ha det bra dag!


Nu är det dags..

Just nu sitter Anna på bussen på väg hit till mig och med det menar jag att det äntligen är dags att färga håret mitt. :) wiie. jag har längtat.. tror dock inte att det kommer bli så mörkt som jag vill ha det.. men det löser sig, det är ju bara att färga om det sen.. men just nu så är min hårfärg bara TRÅKIG så det kommer att bli bättre iaf. :)


det ser lite rött ut, men det är det inte egentligen :)


Godmorgon alla glada :)

Just nu sitter jag och äter frukost och ser hur härligt väder det är ute. strålande sol. förhoppningsvis är solen framme till helgen också för då hade vi tänkt ta en mysig promenad på isen..
Snart ska jag gå till bussen.. men hoppas ni alla får en underbar dag!
Kram!


Nedräkning..

Idag råkade jag försova mig en aning.. klantigt värre.. klockan ringde strax efter nio eftersom jag skulle gå till busshållplatsen cca 10.15.. så där vid 9.30 var jag pigg och låg kvar i sängen och funderade & filosoferade. :) då jag självklart råkade somna om.. shit! jag vaknade med ett ryck och tittade på klockan då den var 10.04.. paniiiik!
Så det blev snabba ryck.. på med kläderna, dricka ett glas juice, borsta tänderna och kutade till bussen med en banan i handen som jag fick käka på bussen.. ojojojoj vilken stressig morgon.. men det gick bra och jag kom till jobbet i tid och fick äta lite frukost på jobbet istället. :) dagen har annaras varit rätt lugn.. inte så mycket kunder.. slutade kl 20 & när jag kom hem var det att hoppa i duschen, laga mat för veckan så vi har lunch och sånt att ta med oss till jobbet.. 
& sen en mysig kvälls fika med hallonkräm och mackor. :) gött!

Men nedräkningen har iaf börjat... det är fyra arbetsdagar kvar till helgen kommer och då vi är leeeediga! lovley!
fick just höra av Joakim har tydligen match på lördag.. så då blir det nog inge happis den dagen.. han lyckas alltid ha match just den dagen vi har tänkt åka dit.. men vi kanske får ta å fara på söndag istället. :) det löser sig.. :)

Imorgon hade jag tänkt att gå på spinning och core efter jobbet.. eller så blir det bara gymmet.. vi får se. :)
sen kanske Anna kommer förbi och färgar mitt hår...

Hörs!


Helgen är snart slut..

Nu är det söndagkväll och snart är det läggdags så man orkar upp och jobba imorgon..
Idag slutade jag 21.15 och när jag kom hem så blev det mys & godis. mums! Joakim har varit så duktig att han inte har ätit en enda godis sen i juni eller var det juli? "snart" ett år faktiskt. :) det är bra gjort.. själv är jag ett litet godismonster.. haha. men imorgon är det måndag och då ska man vara nyttigt igen och det betyder inge godis och annat sånt gott i veckan.. så då får man hålla sig till lördag.. :) då blir det mycket frukt istället, men det är ju gott det också iof :)



Vad händer i veckan förutom jobb? 
*Träna. Body Pump! det var såå längesen, jag längtar verkligen!
*Lämna tillbaka kjolen jag köpte på h&m? för jag hittar inget att ha till den? suck. någon som kan hjälpa mig vad som passar till en svart såndär hög tight kjol?
*Luncha med Liisa på onsdag.
*Träffa brudarna på onsdagkväll om jag hinner efter min träning jag har bokat in?
*Banken
*Färga håret
*Tvätta måste nog också göras

och sen det bästa.. Vi är ledig till helgen som kommer och då är kanske planen att åka till Happaranda med mina föräldrar där Ikea är och andra köpcentrum. Ska bli kul. :P

Nu lockar sängen! Godnatt!