gaaaaaah!

shit shit shit vad jag längtar och drömmer mig bort från jobbet mitt.. vill göra något annat.. jag känner att det är dags, det kittlar typ i kroppen och kliar i fingrarna.. som att mitt undermedvetna säger till mig att NU är det dags Elin, gör det du vill och drömt om så länge... jag känner sugen.. för inte allt förlängesen kände jag verkligen inte alls för att plugga eller göra något sånt.. men nu känner det bra. jag antar att det är för att jag har hittat det jag känner att jag vill göra.. för vem f-n vill vara en kassörska resten av sitt liv? haha. nåjaa.. ser inte det här så himmla kul att arbeta med?



Idag har jag jobbar 9.15-16.30.. pappa vad snäll och hämtade mig efter jobbet så jag slapp vänta så länge, tack! :)
Det var mycket hela dagen på jobbet och jag kände mig verkligen slut i skallen efteråt och längtade hem till en skön myskväll med Joakim. Vi köpte oss burgare och lite godsaker och myste i soffan framför tvn till en film..
Nu är vi alldeles fööööör mätta och Joakim spelar gta förfullt, vilket han är mer eller mindre "beroende" av just nu, han har sina spelperioder.. tur är väl det för det hade ju inte varit så kul om han spelade förjämnan.. haha.

En rolig sak som hände idag var när vi hade varit och köpt burgare.. vi satte oss i bilen.. Joakim körde och jag satt brevid.. han fick inte igång bilen på en gång.. så han tittade på mig och sa.. "men maten då" men en såndär "orolig" min och röst som att han inte skulle få igång bilen och vi skulle bli stående där och inte kunna fara hem och äta å mysa till film som vi hade planerat.. det roliga med det var ju att han inte brydde sig så mycket om bilen.. utan mest om att maten skulle bli kall.. haha.

Om det är någon som kanske läser min blogg, så skriv gärna något nån gång. :P

KRAM!

ett minus till LLT!

Bläää. tycker inte om att behöva jobba såna tider på lördagar som inte passar in med bussarna.. haha. det är riktigt illa.. för som jag imorgon börjar 9.15.. måste gå till bussen redan 8.15.. för den går 8.25.. & det betyder att jag måste sitta och uggla på jobbet i typ 45 minuter innan man börjar.. hur ofta vill man vara på jobbet bara för att vänta på att man ska börja jobba? helst så kommer jag bara någon minut innan så man hinner byta om till sin heta jobboutfit ;)
nåjaa.. sånt är livet.. med ilandsproblem.. & ännu värre är det när man ska hem för då slutar jag 16.30 & bussen går först 17.25 typ.. så då måste jag sitta och vänta på att få fara hem.. förhoppningsvis är bossen snäll imorrn så man kan få kila någon minut tidigare så det inte blir massa dötid på jobbet...

var bara tvungen att skriva av mig.. för sånt här kan man bli helt knäpp av.. men nu är det dags att hoppa i säng så jag inte missar bussen imorgon!

 Natti Natti!

Helg igen!

Då var det helg igen.. veckan har gått väldigt fort.. idag slutade jag halv tre. skönt. :) fast jobbar helgen.. men det måste man ju göra ibland också...

När jag kom hem vid halv fyra tiden tod jag det bara lugnt en stund.. slappade lite framför tvn och datorn. :) sen tog jag tag i lite städning av lägenheten.. pust suck och stön..haha. det kändes verkligen tugnt.. hade ingen större lust.. men det var behövligt och nu när det är gjort är det hur skönt som helst..

Sen vad jag mästarkock här hemma och lagade "gratinerad köttfärspasta"

Visst ser det gott ut? :) MUMS! det blev min middag och lunch till oss i helgen.. toppen toppen!

Nu väntar jag på att Joakim ska komma hem från jobbet så ska vi hitta på nått skoj senare.. vi hade tänkt gå på plannja.. men det var tydligen ingen match idag.. trist!

adjöö!

ÄNTLIGEN!

För en stund sen så hoppade jag till som jag alltid gör man posten kommer.. sen tänkte jag inte på det nå mer efter det för surrade med en kompis på msn.. men sen kom jag ju på att det kanske äntligen var detdär brevet jag har sagt att jag väntat på.. :) & gissa.. när jag gick och tittade så var det ju självklart det! ååh. vad kul..
Så nu ska jag läsa igenom allt och så hörs vi sen kanske!

WIIIEHOOOO!


Onsdag!

Idag är det onsdag och jag har varit ledig hela dagen med Joakim. Det är verkligen uppskattat att vara lediga tillsammans. Så Skönt!

Kan även meddela att jag var på Aerobic igår som verkligen inte är min grej har jag kommit fram till.. känner mig som en elefant som försöker studsa runt där och göra allt rätt.. men det är verkligen svårt. koordinationsförmåga? Nej. haha. det är verkligen inte lätt.. ojoj. nåja.. ställde upp för Lisa från jobbet som har nyss köpt kort där och hon ville gå.. så man får ställa upp för varandra. Det jag gillar mest är Body Pump & spinning.. det var längesen jag var på spinning, men det ska bli ändring på! kan ju inte bara biffa, måste ju förbränna lite också. :P
Så får dra med Lisa på det nästa gång vi ska. :)

Idag har vi haft en skön dag.. & lång.. vi klev upp efter åtta någon gång och käkade frulle och for å tränade sen.. skönt att träna så tidigt.. för se har man hela dagen ledig.. :) så vi har gått på stan och köpte lite små saker och sen myst på.. ätit salladsbuffé till lunch. gott! & sen for vi och storhandlade på kvantum!

Nu blir det våfflor & film!

BYE!

Lördag!

Nu är det lördag eftermiddag och klockan är bara halv fem.. vi har hunnit med massor så dagen har verkligen varit lång.. sånt är härligt när man vaknar tidigt. joakim vaknade på morgnen någon gång.. det kändes som om klockan var typ fem.. han tyckte vi skulle gå upp för han var väl pigg eller något.. men jag var inte så pigg på det.. klockan var bara 06.20!! det var lite väl tidigt.. men vi klev upp iaf innan nio.. åt en god frukost och joakim spelade lite ps3 medans jag gjorde mig iordning och provade min volumaster.. tänkte ju ta före och efter bild, men det gick inge bra.. men hittade här en bild:
 
så här ser ni en före och efter bild iaf..

Hur lyckas alla få sina bra bilder på "dagen outfit", före och efter bilder m.m.. nåja, får prova någon annan gång igen...

Sen vid elva tiden gick vi in till stan och strosade runt bland affärer.. Joakim hittade en snygg skinnjacka som var på rea t.o.m. han blev sugen på att köpa den. & han passade i den också.. :) men han skulle fundera om det var något han verkligen behöver.. eftersom vi var just innan det och beställde ett skidställ till homom för några tusen så det känns ju.. nåja, man ska väl få unna sig ibland? :D

& Jag är ute efter en klockan. men hittar verkligen ingen som faller mig i smaken.. för dom jag hittar är GIGANTISKA.. min handled är så smal så alla ser så jädra stora ut.. ett projekt det med. samma som med skor som man ibland måste köpa på barnavdelningen, men billigare är det ju iaf. ;) haha. någon fördel ska det väl vara med att vara liten? haha.

Sen var det lunchdags och som jag sagt tidigare så skulle vi ju prova sushi idag.. vilket jag inte kommer att göra om i första taget.. huvvaligen. Varken jag eller Joakim tyckte om det.. tur som delade vi bara på  "10-bitar".. först hade vi tänkte ta varsin "8-bitar" men tur det! puuuh. usch & blä för det.. men det kanske är så som folk säger att man måste äta det några gånger för att tycka om det? Vi kom fram till att när vi någongång åker till Japan så ska vi försöka på det igen.. :D

Så efter vi provat ca 2 bitar var så var vi ju fortfarande hungriga och gick till kebabhuset istället och åt en kebabtallrik.. mycket godare måste jag säger.. då njöt vi verkligen av maten.. sushin var rena plågan om man ska jämföra. galet!
men nu har vi provat det och gjort något nytt idag.. man ska göra nya saker hela tiden. :D

& äntligen hittade jag en sport topp som jag tyckte om.. så jag köpte en på intersport. :) en rosa.
får inte glömma att nämna att vi sen tog en mysig fika på kulturenshus innan vi gick hem. En helt mysig dag helt enkelt.. nu väntar vi på att Linda ska sluta jobb så vi ska fara å handla det ska vi laga till middag ikväll..

Foto: Joakim Niemi


"ONE WORD CAN CHANGE EVERYTHING"

Då vill jag börja med att säga att jobbveckan är över & nu är det HELG! wiiie. känns som att denhär helgen kommer att bli något extra. :) vet inte varför men det återstår att se! jag är helt lycklig!
Det började med att jag åkte hem med Joakim efter jag slutat jobba.. sen hem och fixa iordning för vill alltid ha det städat och fint till helgen när jag är ledig, mycket härligare då.. men tur som var så städade och tvättade jag redan allt igår så det var bara att vika lite tvätt och sen hoppa i duschen.. sååå härligt!

Sen var det dags att gå in till stan för att se Yes Man på bio.. den var verkligen rollig & budskap hade den också.. tror alla som ser den får en tankeställare eller två.. att man ska våga säga JA till möjligheter och det som verkligen känns rätt... säga oftare ja mer än nej iaf. :) för tänk er.. det kan ju leda till världensbästa sak.. kanske ditt drömjobb, hitta din partner för livet.. m.m.. så man ska alltid vara öppen för nya möjligheter..
Riktigt rolig, det var längesen jag såg en komedi på bio.. och jag gillade den här verkligen!

 
REKOMENDERAS ATT SE!

Om ett tag ska jag mysa ner i sängen och få min skönhetssöm och invänta en härlig dag imorgon!

Hoppas alla har en trevlig helg!

KRAM!





Hola!

Hoppas allt är bra med er.. med mig det bra och jag har något att se framemot.. :helgen. jag längtar, längtar och längtar..
men först måste jag avklara denna jobbvecka som endast har bestått av seeeena jobbdagar med stängning, denna vecka är alltid lika tråkig.. (vi har ett sånt där fyraveckorsschema) och alla jobbar så man har ingen att umgås med heller.. men jag roar mig här hemma med allt som går. :)

& vad har hänt i veckan då? hmm.. inte så jättemycket faktiskt.. det är mest fokus på helgen vad vi ska hitta på då... jag & joakim är lediga tillsammans.. och vi längtar alltid lika mycket till den helgen. :)
på lördag har vi spånat på lite planer om att gå på stan, äta sushi lunch med nova & hans kompis från sthlm (joakim har aldrig provat sushi, det har jag, men inte allt förtjust i det men jag ska ge det ett nytt försök. :) ) och sen tänkte vi ta en fika på kulturenshus. :) vi har länge pratat om att vi ska gå å fika där men det har inte hunnits med men nu ska vi försöka lyckas med det. :) sen på kvällen blir det nog mest troligt bio och middagslagning med en kompis till mig..
det ska bli en såå härlig helg.. det kommer säkert att hända en hel del annat också men det är planera hittills.
Vad ska ni göra i helgen?

Nu har vädret vänt om igen.. från att ha varit svinkallt.. ca -20 så är det idag +1 och man ser att det har smält ute.. nästan ingen snö på bilvägarna. trist! det här ska kallas vinter? jag vill ha det kallt och massor med snö. när det ändå är vinter..

imorse for våran kompis Ronny till Norge för att jobba där någar veckor.. han kan man verkligen kalla inpulsiv (säger man så? men ni förstår säkert vad jag menar) som helt plötsligt bara far iväg eller gör något bara sådär.. haha. men hoppas du får skoj!

& gaah. jag blir "tokig".. varje gång jag hör posten komma så springer jag dit med ilfart för att se om detdärbrevet kom.. men inte.. :( är nyfiken! det gäller min framtid.. :) men mer än så säger jag inte... så jag håller er på spänn ett tag till.. hehe.

och missa inte att kolla in min älskade pojkväns hemsida..

Ha det bra allesammans så kommer sen en uppdatering om vad som hände i helgen men jag ska försöka blogga lite innan också.. och dendär före och efter bilden på volumaster kommer såsmåning om. :)


Ibland kommer man på sig själv..

Hej Hej! :)

Jag är som sagt väldigt dåligt på att uppdatera.. och jag skriver varje gång att jag ska försöka bli bättre.. men hmm, vet inte riktigt hur det går med den saken.. har så mycket i skallen jsom ag funderar på just nu + att jobbet är dööötrist, har aldrig känt den dörtrista känslan så starkt på jobbet nånsin.. haha. låter som en kärlekssaga eller nått sånt.. men man måste ju ha det trist för att det ska bli roligt nångång.. fast tro mig, jag stannar inte på maxi! :D finns så mycket roligare och häftigare saker att uppleva och arbeta med.. mer om det kommer senare..

Jag och Joakim har sett några filmer nu de senaste dagarna.. men ingen är sådär bra så man får dendär känslan jag fick när jag såg Sex & the city filmen.. nu är alla filmer dåliga.. men som jag sa idag när vi hade sett klart "det måste ju vara några dåliga också för att man ska uppskatta dom bra".. och visst är det så? vi väntar och väntar på att det ska komma någon grym film på bio.. vi vill gå på bio. och då ska vi inte bara gå för att gå.. vi vill ha en toppenfilm att se också! :) någon som rekomenderar något att se?


Nåja.. på tal om något roligare... eller jaa.. idag när jag åkte hem med bussen så satt jag och funderade och jag kom fram till mycket men en sak var iaf att när jag kliver av bussen och ska gå hem så öppnar jag totalt 7 dörrar + att hissdörrarna öppnas och stängs så där är det som två.. fast dom man kan inte riktigt räkna..  men tänk er.. 7 dörrar är ju ändå ganska många för att ta sig hem :) 

Imorgon är jag ledig och då har jag fullt upp med saker som jag måste fixa.. får se hur mycket jag hinner med.. ska då inte sova särskillt länge, tänkte vara social på morgonen och kliva upp samtidigt som Joakim och äta frukost med honom.. alltid mysigt det. :) & den här gången ska det blir bli stressfrukost som det brukar bli eftersom man alltid vill ligga kvar i sängen och dra sig in till sista sekund.. men men.. vi får se hur det går. :)


Jag har också fått en Volumaster av min mamma som jag måste prova... har bara provat den hos frisören och då brukar det ju bli fint.. men vi får se hur det går.. kan försöka mig på att ta en före och efter bild sen när jag provat den. :)





Nu ska jag gå å sova så jag tar mig upp tidigt som jag har lovat mig själv. :) Sov gott alla stjärnor där ute! Ni är bäst!
 

Lite att göra kanske?

Hittade den här på Anna-Karins hemsida, sånt är alltid kul att fylla i. :)

Vilken svordom använder du mest?
Det är nog alla möjliga..men "jälva skit" och "fan".. fast försöker att inte svära allt för mycket. :)

Äger du en ipod? Jepp, en röd med ett fint ord "ingraverat" :)
Hur många resväskor äger du? Två. fast egentligen tre.. en "kabinväska", vanlig stor reseväska & min backpackingväska som är så himmla fin, älskar att anväda den. :)

Äger du ett par flip-flop? Jepp, och dom är faktiskt bra kvalla trotts att dom är köpta i Thailand!
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica Maxi & Kvantum.. eftesom vi bor i stan så orkar vi inte alltid åka ut till storheden..

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Om jag känner att jag är skitsnygg och ball så gärna framför kameran, annars kan jag ta bilden.. fast ibland får man bjuda på sig själv å vara med ändå. :)
Vilken var den senaste film du såg? Just Buried, den kassaste filmen jag sett på länge. Rekomenderas inte att se!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hmm, om jag skulle köpa något hade det nog varit en upplevelse, något äventyr.. en resa till något av mina drömresemål. :)

Har någon någonsin kallat dig lat? Jo, det har något säkert gjort med tankte på att jag kan vara lite lat ibland.. :) haha. men latar sig det gör väl alla ibland?

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, och jag har verkligen inte problem med att somna!
Vilken cd ligger i din cd-spelare nu? Tror faktiskt att jag såg att det låg en Justin Timberlake skiva där.. fast vi lyssnar vääääldigt sällan på  cd-spelaren så den måste ha legat där sen den just hade släppts. :)

Vilken är världens bästa artist/grupp nu? Hmm, jaa.. jag är ju en såndär allätare!

Har någon berättat en hemllighet för dig den här veckan och i såfall VAD? Nej, & om det hade varit en hemlighet så hade jag ändå inte sagt den. :) hemligheter är ju hemligheter..

Vad åt du till middag senast? Älgkebab. :)
Använder du huvtröjor? Joråå, det händer ibland.. när man vill vara chill eller fryser..
Kan du vissla? javisst kan jag det. :)

Vem var den senaste som ringde dig? Mamma

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Hmm, jaa, jag är en fjant när det gäller karusellåkning.. jag tycker inte om det så mkt.. känner mig så "fast" typ.. hellre fallskärm då är man friiiiii! :)

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Det är väl möjligt..?
Tittade du på tecknat när du var liten? yepp..

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? hmm, vet inte riktigt hur stort det är men det skulle gärna få vara större. :D

Hur många syskon har du? One sistah.

Är du blyg inför det motsatta könet? det beror på..
Vilken film kan du alla replikerna från? hmm.. Ingen..
Har du några band T-shirts? Nope, icke det..

När flög du senast? hmm.. måste nog ha varit i våras typ när jag och mamma hälsade på syster min. :)

Hur många stolar står kring ditt köksbord? fyra..
Läser du för skojs skull? Ja, men även för att lära mig saker..

Pratar du några andra språk? Ja, det är väl engelska då..

Diskar du din egen disk? Diskmaskin här hemma, mycket skönt. :)

Har du gråtit ofentligt? Joo, tror det?

Har du en stationär dator el en laptop? laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker? jaa, så ofta tillfället kommer.. alltid kul att lära sig nya saker...
Vill du just nu göra några tatueringar el pircingar? hmm, jaa.. kanske jag vill det.. :) vet inte riktigt.. är kluven..
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? hmm, det är helt valfritt från killens sida.. varför ska man inte kunna betala för sig själv? :D haha. man ska inte ta det för givet iaf..

Kan du kasta macka? joråå..
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, men dit vill jag någongång..

Vad har du med dig på bion? godis, popcorn eller varma chips & en dricka.. beror på vad jag är sugen på just då!
Har du dejtat någon från en annan religion?
nope..

Vad har du för väder? ganska varmt ute nu för att vara vinter.. tror det är +3.

Vilket var ditt favorit ämne på gymnasiet? Rättskunskap var intressant..
Gillar du att flyga? Joråå, men lite läskigt är det allt ibland..

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor.. snäll.. pålitlig

När sov du senast på golvet? När jag och en kompis var till Umeå i september så sov jag på golvet..

Vilken är din favoritdrink? hmm.. minns inte vad det hette.. men det var syrlig, sur & fruktig.. mums!

Gillar du din boendesituation? Joråå, I love it!

Vilken är din mammas hemstad? Korpilombolo

Vilken är din pappas hemstad? Pajala

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? hmm.. fungerar gör man nog alltid.. men jag måste nog kanske sova 7-8 timmar för att vara i toppform.. och få min skönhetsömn. ;)
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland... alltid kul att ha mycket att göra..
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade på lektionerna? Nope..
Vilken är din favoritfrukt?  Jordgubbar och passionsfrukt..
Bryr du dig i antalet kalorier i det du köper? nope.. fast nångång kollar man kanske.. fast man vet ju ungefär vad som är nyttigt och mindre nyttigt..

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 
24 år

Är du petig då det kommer till stavning och grammatik? njaee, det kan jag inte påstå..

Tror du på ett liv på andra planeter? hmm.. tror och tror.. men det kan nog vara möjligt.. E.T t.ex. ;) haha

Vem var den sista person som gjorde dig arg, riktigt arg? Hmm.. minns inte.. blir inte arg så ofta..

Tror du att Gud är man el kvinna? har alltid fått för mig att det är en man..

Vad var det senaste du åt? Massor med fika hos mamma och pappa...

Kommer du bäst överens med personer av samma kön el motsatta? Beror på vad det är för person helt enkelt. :)
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vet faktiskt inte??

Gillar du senap? Ja, faktiskt.. fast det var rätt nyligt jag började gilla det förr tyckte jag det var äckligt..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? hmm.. kommer som inte ritkigt på nått just nu.. men "allt löser sig.." vilket det alltid gör..

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Oh, yess.. och det har jag redan gjort också.. skulle vilja göra det igen så man kanske fattar vad som händer.. :D (det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på det.. ihh)

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? hmm, det var en svår en..
Har du någonsin köpt nått från eBay, vad var det får nått i sånt fall?
nope.. inte det..
Tycker du om att krama folk?
joråå..

Skulle du säga att du är trendig? hmm.. njae, följer då inte alla trender men anväder sånt jag gillar och tycker är snyggt..

Äger du en digitalkamera? yes, det gör jag..

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? hmm.. det har faktiskt kommit fram folk till mig och sagt att dom tycker jag är lik Angelina Jolie.. men jag vet inte, är jag det? (läpp sizen iaf. ;) haha)

Stör det dig om någon säger att de skall ringa, men inte gör det? jaa, fast det är ju mänskligt att glömma.. personen brukar väl komma på det såsmåning om och ringa då. :)
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen tror jag..
Vad är du allergisk mot? röd tomat, apelsin (fast kan äta blodapelsin har jag upptäckt..:) wiie), kiwi..
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? nej det får jag inte..

Om du var född av motsatta könet vad hade du hetat då? det vet jag inte.. ska ta reda på det nångång.. :)
Vilka av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om ? Alla. :D