Det tar länge att köpa blommor..

Då har vi varit och shoppat blommor och kryddor.. pappa följde också med och han var så less när vi gick på blomsterlandet alldeles för länge enligt honom.. att vi inte bara kunde välja nått sen vara klara.. så han gick runt med kundvagnen och suckade när jag stod & ville välja den FINASTE av den sorten jag skulle köpa. :) haha. men kul hade vi!
Jag tänkte att jag skulle bli lite "kreativ" & ha lite färska kryddor på balkongen.. jag vill göra balkongen mysig & fin så jag köpte basilika & dill.. dill brukar vi använda ganska mycket och basilika luktar så gott så jag tänkte att det måste vi ju bara ha. :) får hitta någon maträtt man kan den kryddan i. :)


Sen köpte jag lite andra blommor till att ha inne i lägenheten.. två stycken små kaktus liknande saker & tre andra större blommor.. men hann tyvärr inte plantera om allt och fixa dom nya.. så dom blev kvar hos föräldrarna så får åka dit någon dag/kväll och fixa det.. för dom skulle & hälsa på min farbror i hans stuga så vi hann inte göra klart.. synd, hade varit kul att se hur allt blev.. men måste dock köpa lite nya krukor också tror jag...

& imorgon ska vi åka till Ikea & Haglöfs i Happis, det ska bli kul.. vi ska fara med mina föräldrar som vi gjorde sist, det var kul.. så jag ser framemot att åka imorgon! :) Kanske man hittar någon kruka där..
hmm, har också upptäckt att jag skulle vilja ha fler fönster och sånt så man kan ha fler blommor, det är ju fint och hemtrevligt också! (kanske att jag håller på att bli som min mamma, hon gillar blommor och har massor med sånt i sin trädgård & inne i huset, det vill jag också ha när vi någon gång flyttar till hus.. jordgubbsland, rabarber, kryddor osv... massor med sånt måste dock bara läsa på lite hur man sköter allt.)
Jag har iaf lovat mig själv att ta hand om dom nya blommorna bättre än vad jag gjorde med dom vi hade innan.. ska vattna dom oftare och så.. :) för den här gången ska jag/vi inte lyckas med att få död på en garderobsblomma/jukkapalm.. haha.

På haglöfs är vi mest ute efter att hitta ett par bra vandringskängor eftersom vi ska till fjälls i sommar och vi var där förra året och vandrade i gympadojjoer vilket inte var någon höjdare. :)

Men Ikea blir det ju självklart också.. när man lika är där. :) men vi behöver inget speciellt därifrån men man hittar alltid något skoj när man är där.. :)

Blommor!

Nu ska jag & mamma fara å köpa blommor och plantera om blommorna vi har i våran lägenhet. :) dom börjar se så tråkiga ut.. kanske man ska hitta något fint att ha på balkongen också! :)

Skön vecka!

Veckan började med en kort dag på jobbet till 14.30 sen blev det stan med Anna och annat fix där.. hittade ett par snygga skor, men har dock inte köpt dom.. funderar om dom kommer att bli till anvädning så mycket + att dom är ganska så höga så man kanske inte orkar gå i dom så länge som man hade velat, passar dom till "allt".. osv?
Men grejen är ju den att det är ju jäklar kul med skor, hade velat ha hur många par till som helst, men andra prioriteringar just nu så jag ska fundera lite..
               
Sen är ju frågan om man ska ha svarta eller vita också? ojoj.




Vi hade även hejdå middag för Sandra i Måndags.. blev inte så mycket fotografering där inte, men här kommer den enda bilden jag tog, och den var ju ganska rolig. :)

Jessica N, Jessica WH & Sara



Sen var jag ledig tisdag och då tvättade jag och sen var jag på stan med mamma och kl 19 var det dansföreställning med avgångsklassen på balettkakademin i Stockholm; Never stop moving hette den.

            Mamsen min på Roasters!


Igår var vi ut och fotade lite, inte så jättebra bilder blev det, men hittade några fåglar att fota iaf. :)



Idag är vi lediga, så imorse fick vi sova ut & sen var vi ut på morgonpromenad, skönt väder! Känns att det börjar bli lite sommarvärme iaf, härligt!
Ikväll ska vi på en till dansföreställning, Jag & Joakim, det ska bli kul.. det är på kulturenshus i storasalen! nicenice!

Hörs senare!

Dags för stan!

Nu ska jag ner till stan med mamma sen ikväll ska vi på en dansuppvisning! Det ska bli skoj!

Dagens outfit:


& skinnjacka på!

BYE!

Är dom inte söta? :)




Soliga dagar!

Ett snabbt inlägg blir det just nu.. eller vi får se hur mycket jag hinner skriva innan vi ska åka..
Kan berätta lite snabbt vad vi har gjort i helgen iaf.. vi har varit lediga. :)
Fredagen började med att vi tog fram våra cyklar för en prov tur & hittade en smart cyklepump vid buss stationen så den var vi tvugna att prova & det funkade riktigt bra. :) Det blåste lite för mkt kalla vindar så vi cyklade hem igen..

Lördag vaknade vi utvilade vid halv tio tiden och åt frukost på balkongen och sen tog vi våra cyklar på en cykeltur "broarna runt".. jättehärligt väder... vi cyklade runt om kring kanske i 2 timmar.. fast egentligen var vi borta i 2 & en halv men vi stannade och fotade lite å så också.. sen lyckade jocke få punka på hans cykel när vi var i slutet av mjälkudden så det var ju tur att det hände där iaf.. så han fick lifta på min pakethållare och hålla i sin cykel och jag fick trampa som en tok.. men det gick bra. :) vi stannade till på smedjan och köpte en välförtjänt daimglass, den var grymt god.. den har nog aldrig smakat så bra som då. :) Ska lägga upp lite bilder från cykelturen senare. :)

När vi kom hem for Joakim och tränade medans jag beställde kinamat och promenerade ner till stan för att hämta maten & när jag skulle hem igen skulle jag gå upp för en trappa här i huset och just då kände jag att jag var så jäkla slut i benen.. det gav nog lite att cykla iaf. :) & maten var riktigt god den också..

Sen var det bio kl 18.00, Änglar och Demoner denna gång.. & den var jättebra! rekomenderas!


Efter bion for vi till Joakims mamma och hälsade på en sväng, Joakims pappa var nämligen i "stugan" över helgen så vi ville göra henne lite sällskap. :) Där såg vi eurovision, jag gillar inte det riktigt men det var trevligt ändå.. & Norge vann överlägset kan man verkligen säga!

Idag har vi tagit det lugnt på morgonen och sen promenerade vi in till stan och tog oss en glass i det fina vädret, strax ska vi åka till Joakims föräldrar och grilla. :) Jag älskar grillat kött & allt som hör till. :) tror det var entrecote (hur det nu stavas) som skulle grillas.. & Idag är det Joakim som ska vara grillmaster för pappsen hans är ju som sagt i "stugan"..
Vi har verkligen haft tur med vädret nu i helgen när vi varit lediga! Härligt att se solen, man blir så glad av den!

Bilder kommer senare!

Ciao!

Sena dagar..

Vecka har bara bestått av halvlediga dagar.. jag gillar inte ritkigt det måste jag erkänna..
I tisdags började jag 16, igår började jag 17 & idag börjar jag 16... det är så trist att veta att man måste fara till jobbet senare under eftermiddagen.. man hinner/vill som inte heller ta tag i att göra något märkvärdigt, alla kompisar jobbar eller går i skolan och när jag börjar jobbet så slutar dom.. hur kul är det? Nåja, får det se positiva i det att hemmet ser fint ut iaf varje dag man kommer hem från jobbet. :) hehe.

Men igår blev det lite annat gjort iaf.. jag & Anna tog bilen och hälsade på Mia (deras lilla son Hampus var "ledig" från dagis, så han var också hemma!) och kikade in deras nybyggda hus, jättefint verkligen!

Hampus!                                                          Fint vardagsrum!

Idag klev vi upp strax innan 07.00 & gick ut på en morgonpromenad, även denna morgon strålande sol och härligt väder.. nu gick vi runt varvet och till hälsanshus typ... istället för runt sjön.. kul med variation. :)

Idag är det torsdag och det innebär att det bara är en jobbdag kvar för oss & sen är det HELG! & vi är lediga tillsammans och ska hitta på något skoj, det blir bio på lördagkväll iaf - Änglar & denmoner, men mer vet vi inte riktigt än. :) Hoppas på fint väder iaf.. Kanske en cykeltur också!

Dags för stan!

Nu har jag tvättat klart och ätit lunch.. så nu ska jag gå till bussen för att ta bussen till mina föräldrar som just nu är i Stockholm i en hel vecka.. avis på dom! dom ska hälsa på min syster som bor där.. hon har just flyttat till en ny lägenhet också! men vi ska ju dit i sommar, det ska bi kul!

Solen skiner fortfarande och det betyder en sväng på stan med brudarna från jobbet, Anna & Mia.. ska bara som sagt till föräldrarna och låna deras bil. :) Har fått lov att låna den hela veckan! Schysst va!? :) Dom är så snälla mina älskade föräldrar!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Ledig idag!

Godmorgon alla härliga människor där ute! :)

Imorse ringde min & Joakims väckarklocka strax innan 06.00, det var bara att kliva upp.. & jag var tillochmed "pigg", Joakim brukar alltid behöva hoppa på mig för att jag ska vakna som han själv säger.. men nu vaknade jag & kände mig utvilad typ. Härligt! Så det var bara att ta på sig kläderna och ta en omega3 & ett glas med vatten sen ut i det underbara soliga vädret! Vädret gjorde nog sitt också när det är sånt här härligt väder vill man ju bara uuuut!

När vi kom hem strax efter 7 så gick jag ner till tvättstugan och körde igång två maskiner! Så nu är dom strax klara så jag måste gå ner och hänga upp det och köra igång två till.. gu vad jag är duktigt. :) känns riktigt bra!
Så när tvättiden slutar kl 12 då jag vanligvis brukar börja tvätta om jag är ledig.. då är allt redan överstökat! lovely!


En glad Elin!

Nu måste bara alla löv på träder och sånt som hör till komma så det blir vackrare ute!

Dagen efter loppis..

Nu är det söndag och dags för jobb senare i eftermiddag..

Igår var vi lediga men då var vi på arcus fyndmarknad (loppis) tydligen sveriges största!
Vi var alltså där och sålde massa prylar.. det gick rätt bra.. bättre än förra gången vi var med.. Joakim förklarade tydligt var det var som var skillnaden från förra året.. : Exponering! + hur vi hade ställt borden! det var grymt. vi ska vara med till hösten igen då vi har massa skidor och sånt för då är det ju snart säsong för dom.. det blir prima!
Med förtjänsten så ska vi köpa oss ett par vandrigsskor.. skönt att få dom nästan helt betalda. :) vi kommer ju att vandra i fjällen i sommar och då ska vi inte göra som sist då vi vandrade i joggingdojjor.. det måste vara det värsta för fötter och allting. Så nu ska det vara något ordentligt!

Vi glömde tyvärr kameran så inga foton från lopppisen om inte Joakims pappa lyckas maila över dom han tog med sin mobilkamera. det vore toppen! det bara kryllade av folk! ojoj. En upplevelse i sig helt enkelt.

Jag håller på att snabbtvätta nu lite innan jobbet, morgonpromenader börjar i veckan och det fanns lite kläder i tvättkorgen vi behöver inför det och givetvis när jag kommer ner så har någon bokat kl 12 och klockan är 11.10, men jag får springa ner just innan tolv och ta upp allting som inte hunnit torka! :) det brukar typ aldrig vara någon som anväder tvättstugan.. men men..

Ikväll är det också brons matchen mellan Sverige och Usa i Hockey VM för er som har missat det, den börjar kl 20.00 då jag slutar så Joakim sa att han kunde komma och hämta upp mig, så vi hinner se den tillsammans, annars är jag ju hemme först kl 21 typ.. :( men han är så snäll min Joakim!

Min finis till höger, visst är han ball. :P (på basketlagets street hoops fest 2006)

Ha en härlig dag! & ikväll hoppas vi att Sverige iaf vinner brons!
KRAM!


smooooothie time!

Shit, jag älskar smoothies :D wiie. så jädrans gott! Förut gjorde vi alltid smoothies, men vi har som kommit av oss, nu är det skärpning på den fronten och dags för smoothietimes everyfuckingday! :P
Om ni har något bra smoothierecept så dela med er det till mig. :)


Kvällsfika!
             


Idag har jag jobbat från 08.45-16.30.. sen när jag kom hem hade Joakim börjat laga laxsoppa, det var riktigt gott. :) sen kom Sandra förbi här, hon har flyttat till Piteå med sin kille.. kul att se henne... det var inte igår!
Vi har även hunnit vara till Rutvik för att låna ett släp som vi ska fylla med prylar inför loppisen på lördag! haha.
Det är alltid lika kul varje gång.. tänkt er att se folk som kommer och kollar på saker du själv har haft och tycker är asfula och sen att nån köper dom! haha. det är ju guld! det borde alla göra istället för att slänga sitt "skrot" ;)

Jag längtar till min förkylning ger med sig som jag har haft i några dagar nu.. det går mot bättringsvägen iaf.. lite hosta och snuvig bara. Kan man träna ändå? eller är det kanske bäst att vänta helt tills man är kvitt förkylningen? :)
På tal om träninng så kan ni kolla in min pojkväns hemsida/blogg där han kommer att börja med en fitness sida om sånt som har med träning och kost osv.. :)

Nu ska jag mysa vidare här hemma och pyssla på med nått annat!

Sov sött goingar! :D

Ledig dag!

Idag är vi lediga och tänkte vara duktiga att städa balkongen så man kan börja grilla där ute och mysa. :)



Så nu är jag i farten med städredskapen i högsta hugg! haha. Det är inte så att jag tycker det är särskillt kul att städa, men så jäääkla skönt när det är klart!

Sen efter vi städat klart ska vi strosa runt på stan, köpa löpardojjor till Joakim och massa annat skoj. :)

Ha en härlig dag!


Helg, ledig söndag & Wolverine!

Jag fattar inte varför det alltid går så många dagar emellan varje gång jag skriver här.. nåja.. shit happens ;)

Nu är det iaf måndag och det innebär att det har varit helg.. det började med att i fredags var jag & Joakim lediga tillsammans, vi tränade, tog en sväng på stan och mötte upp Ronny där för att sen gå å sätta oss på kulturenshus där de flesta satt den dagen med en glass i sin hand.., så jävla varmt alltså! jag var tvungen att gå därifrån så Jocke och Ronny hakade på och även vi gick och köpte en glass! :)
Sen promenaderade vi hemmåt för att göra oss klara för middagen hos Joakims föräldrar, Joakims mamma fyllde år i torsdag så det var födelsedagsfirande på fredagen med grillad entrecote med klyftpotatis och tzatziki, sen tårta :) gott! & det traditionella så ska det låta på tv.. jag blir alltid så sugen på att sjunga singstar när jag ser det. :) haha.
    

Jocke spelar även mycket NBA nu på ps3an och han upptäckte nått konstigt i spelet, en av spelarna hade inget huvud. ;) haha. det var lite kul.. :)



nåja, Lördag jobbade jag till 16, sen handlade jag och Anna lite till kvällen för då var det häng hos Sandra med chokladfondue med massa frukt och marshmallows :) gott! & vin och martini.. sen kom även Sandras två kompisar dit också och vi spelade party alias och sen drog vi in till stan till All Star, det var mycket folk.. fräscht ställe.. dit måste man fara och äta nån gång också. :) vore nice. sen träffade vi också Jessica WH från jobbet och hon och jag drog över till Olivers med hennes kille och där var Joakim också.. där finns det ju dansgolv så vi shakade ass hela natten lång.. :) så jävla rolig kväll alltså! måst göras om, eller hur?! :)

Igår var det en väldigt slappardag till att börja med sen började klockan dra ihop sig till 16.30 någon gång och vi skulle ju på bio 18.30.. vi skulle ju iväg och storhandla allt vi behöver till veckan för nu så börjar "deff-perioden". :) så vi for till kvantum och handlade och på vägen hem blev det att vi stannade på Max drivein och köpte med oss mat och for hem och såg på Hockeyn sen blev klockan helt plötsligt 18.15 och det var då vi skulle träffa Ronny och Sara på bion så det blev en väldigt rask promenad dit.. men vi hann rätt bra. :D
Wolverine var filmen vi såg, den var bra. :) helt klart rekomenderar jag den!


Som alla som känner mig vet att jag är ett litet godismonster och jag har bestämt mig att nu när Joakims deff börjar ska jag sluta med godis.. så i 8 veckor ska jag vara utan godis. :) jag återkommer hur det går..
Nu ska jag till jobbet! Ha en trevlig måndag allihopa!
Kram!