Godmorgon. :)

Godmorgon alla nära & kära!

Kan börja med att säga att jag är ledig idag, men ställde klockan på 06.50 imorse för att min plan var att tvätta.. tvättstugetiden var 07.00-12.00. & jag klev upp! -kort i taket! vet inte när jag klev upp så pass tidigt sist.. kanske var det då vi skulle och bestiga kebnekiase! då for vi jättetidigt på morgonen! det var härligt...

Ser det inte härligt ut? att stå på Sveriges högst topp? Det var en pärs att ta sig upp, men samtidigt hur fantastiskt som helst! Jag är Stolt! :)


Men nu så är klockan bara 10.20 & jag har tvättat fyra maskiner & allt är på tork.. så nu är det bara att invänta att tvätten ska bli torr.. jag är helt nöjd. Dagen har ju knappt börjat! Ska bara hinna dammsuga & städa toan hade jag tänkt göra.. sen täknte jag ta bussen ut till mina föräldrar i Sunderbyn & äta lunch med mamsen eftersom hon är ledig & hon ska forthoppningsvis sy till min klänning idag. :)

Sen ikväll så blir det fight, fight, fight, fight.. har inga förväntningar alls över det så det kommer att bli spännande, eftersom jag inte vet så mycket mer om det förutom att det blir fight på K1 galan i Pontus ikväll! yeaaaaah.
Kommer jag att vara ensam tjej där? jag är ju bara för ball alltså. haha..

Skämt & sido.. Ha en bra dag alla pinglor där ute!

PUSS!

I helgen smäller det..

Då ska vi se vad som har hänt sen sist.. igår började dagen med frukost, sen träna och sen till stan där jag åt lunch med Linda på Café Symfoni, salladsbuffé. Gott. Sen hem en sväng & in till stan igen efter typ en halv timme för att träffa Jessica.. det var trevligt, inte så ofta vi har umgåtts utanför jobbet sådär, men det måste vi göra om fler gånger. Är bjuden till henne på lördag kväll för att dricka lite vin & surra, men vi får se. Är inte så hemskt sugen på det om jag ska vara ärlig. Skulle då vara för sällskapetsskull... vi får se helt enkelt... :) Sen åkte jag till jobbet för att jobba 17-21.15...

Idag var jag duktig igen och tränade. Känns skönt, känns som att jag har hållt i det här med träningen nu i några veckor i rad nu, det känns riktigt bra. & ska fortsätta med det. :) sen jobbade jag 15.30-20. Fasen vilka slöpass jag har.. men föredrar om det är typ 9-14 istället... well well..

Imorgon får jag se om jag orkar mig upp till tvättstugan som jag har bokat kl 07.00!!!!!!! på morgonen.. (kors i taket) men jag tänkte att jag vill inte hålla på att tvätta hela dagen för jag vill ju vara ledig också.. + att jag ska hinna fika med Liisa på stan, det var var verkligen flera flera flera månader sen vi sågs.. så hoppas det blir bra.. sen ska ag hinna till sunderbyn för att mamma ska fixa till min klänning som är för lång.. sen klockan 19.00 ska jag, min J och "Nova" (som dom flesta känner igen honom som. :) ) på K1 galan i Arucs. Någon slags fighting sport är det.

Har aldrig varit på sånt förut.. men det ska bli kul.. tycker om att göra sånt man aldrig har gjort förr... någonting annorlunda.

Sen är det ju också Halloween, om det är någon som har missat det?

men jag tror inte att det ska bli något festande alla för min del. Känner att jag har kommit igång med träningen och vill inte förstöra det. :) nog för att jag kommer att äta massa annat snask och onyttigheter i helgen, men det förstör inte kroppen på samma sätt. :) Right?


Sen på söndag efter jag har jobbat så ska jag, min J och "Nova"  och se..



+ att jag & J är lediga tillsammans på lördag så det här kommer att bli en toppen helg, jag ser framemot varje sekund! :)

WIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Organisera mera.. :D

Jag älskar att pyssla. Pyssla är kul, tidsfördriv m.m. en rolig sysselsättning helt enkelt. :)

Igår var jag & J lediga tillsammans så vi bestämde oss för att rensa i lådor & kasta allt som inte behövs eller används.. & sånt som vi ville ha kvar men inte anväder gick vi upp till förådet med.

Vi gjorde om och organiserade om i alla lådor och sorterade. (btw. hur kan man egentligen tycka det är sååå kul? :) ) 
Kul med förändring. Fast nu går man vilse om man letar något så öppnar man fel låda eller skåp för att hitta. Så det kommer att ta ett tag innan man vänjer sig. :)
Fast allt organiserande är inte klart än.. vill till ikea & köpa lådor så man håller ordning i byrå.. såna här..:


Dom finns i svart också.. Det är svarta jag tänker köpa. :)


Idag har jag också varit ledig.. denna dag har inte varit lika produktiv.. har varit en riktig slappar dag..
Det började med att jag vaknade vid 10 nån gång.. men låg och drog mig till halv elva nångång.. sen blev jag så frusen så jag hoppade in i duschen för att få lite värme när inte min J finns i  närheten.. sen frukost och sen stan med mamma för att kolla om mina skor vart klara som jag lämnat in för lagning, men icket. Det tag jättelång tid. suck.
Men nu har jag iaf köpt skorna från Wedins som jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville ha.. så det känns bra iaf att jag har ett par andra skor att använda. :)
Sen köpte jag min favorit deo som tog slut för någon dag sen.. men inte hunnit till stan för att införskaffa mig en sådan.. men äntligen!
Vi gick också till Kulturens Hus där mamma bokade något evenemang hon och pappa ska på i november.. minns inte vad det var.. Min mamma är verkligen kulturell och min pappa har inget "val" så han följer med.. han börjar väl känna sig lite kulturell han också.. han tycker nog det är kul iaf. :)

Sen när jag kom hem efter 13.00 nån gång så slappade jag bara.. av med jensen och på med mjukisbrallorna.. skööönt. det blev en hel del surfande och tv-tittande och bokläsning. Skön dag ändå.. hann med att städa i min garderob också.. tog bort alla sommarkläder och flytta fram mina höst/vinterkläder..
Sen var det dags att laga mat för min J kommer hem och äter middag med mig, det är alltid lika kul.. istället för att han äter på jobbet när jag ändå är hemma och kan laga gomiddag. :) idag blev det kyckling med curry & pasta. gött!

Efter middagen kom mamma, pappa och kusin Therese på besök.. T har aldrig varit här förut så hon var nyfiken att se hur vi har det och hon tyckte vi hade det "snygg & modernt" så som hon sa. :) Vi tycker verkligen om vårat hem!

Nu är det snart dags att hoppa i sängen.. har lite huvudvärk också så jag måste sova bort den för jag är inte en pillerätare så fort jag känner lite "smärta".. jag vill helst att de går bort av sig självt. :)

Kram & godnatt på er alla!

En härlig ledig dag :)

Har jobbat sen förra fredagen så idag kom min efterlängtade ledighet.. så skönt. :)

Det började med att jag igår kväll innan jag skulle somna bestämde mig för att jag skulle ställa klockan tidigt så jag hann göra mig iordning i lugn & ro & mysa lite här hemma innan jag skulle åka med J till hans jobb för att sen låna bilen idag.. men det var såklart så mysigt att ligga kvar i sängen med J så jag klev upp lite för sent och var tvungen att stressa.. men hann iaf med allting. :) det var nog värt det iaf!

Jag åkte då med J till hans jobb & han sa att det var bäst att jag tankade så jag inte skulle behöva putta bilen som vi har varit tvugna att göra nångång förut.. & det är inte det roligaste.. så direkt när jag tog bilen så åkte jag och tankade..
Sen var det dejt på Storheden med Mia & hennes lilla son Hampus.. han är en söt & busig liten krabat.. :) (alla ni som nu läser tro inte att jag har fått några mamma-känslor.. för det har jag verkligen inte, långt i från. ta´t lugnt. :) )
Vi gick storheden runt, åt lunch på Trend Café & kikade i affärer sen for vi till Maxi & handlade i kaoset... fyfasen.. alla är som tokiga direkt dom får lön & ska köpa upp hela lönen på en gång eller nåt?
Den som spar han har. :)

Var iaf hemma sen vid 14 nångång.. trodde klockan var 17 eller något liknande.. men det var ju bara TVÅ! wiieeho. Det är så härligt att upptäcka att man har ju hunnit med hur mycket som helst och klockan är ju fortarande bara TVÅ! Lovely.

Så när jag var hemma så städade jag till här hemma och dammsög + städade toan. & förberedde middagen till ikväll.. vårat internet här hemma har varit nere idag så jag fick roa mig med annat istället så jag läste lite i min nya bok: Själv känsla nu! av Mia Törnblom.. inte hunnit läsa så jättemycket men hittills verkar den bra! Sen var klockan helt plötsligt 19.00 & dags att hämta J från jobbet. :) sen blev det Kyckling tortillas till middag.. Mums!

Snart ska jag hoppa i sängen.. ska upp och jobba imorgon fast jag egentligen skulle vara ledig, men då är jag ledig nästa lördag istället och det betyder att jag & J är lediga en LÖRDAG tillsammans *kors i taket*... vilket vi typ aldrig har varit! ojoj. ska bli härligt. :)

Nu ska jag försöka få kontakt med J men han sitter bara & pillar med sin nya dator så det han är nästintill döv just nu! haha.

På återseende. :D
/Elin

Tidsfördriv?

DAGENS VILL HA: Skorna jag provade i dag på Wedins som det dessutom var 30% på, kan det bli bättre? dodaaaads!
DAGENS KLÄDSEL: På jobbet de vanliga.. workerpants med röd t-shirt (inte så hett. ;) )
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS LÅT: Curley Sue - Takida 
DAGENS PLANER: Body Pump 19.35 med Mia, inte gå å sova kl 02.00 så man är dödstrött på morgnen kl 08.00!!!
DAGENS SAKNAD: Mina favoritskor som är på lagning som aldrig blir klara.. suck pust & stön. 
DAGENS DUMMASTE: Att jag underskattade min egen styrka på Body Pumpen, men glad blev jag när jag kunde lasta på med mer vikter. wiiiieeehaaa!
DAGENS MISSLYCKANDE: J har beställt en dator & skulle få hämta den idag, men moderkortet (hette det så montro?) hade gått sönder när dom testkörde datorn..
DAGENS DROG: Mandariner/Clementiner/Satsumas.. what ever.. fast nu har dom tagit slut här hemma. :/
DAGENS KÖP: Ingenting alls faktiskt..
DAGENS GODIS: Okej, jag erkänner.. det är onsdag & jag egentligen bara äter på helgen så syndade jag idag med en chokladbit.. ojoj.
DAGENS HUMÖR: Toppen! jag är så himmla glad & sprallig nu för tiden. :) I like it!
DAGENS CITAT: "Du kanske ska börja med aktier Elin" 
DAGENS ROLIGASTE: Promenerade hem från stan själv & helt plötsligt började jag hicka. Den slutade inte.. jag mötte folk och dom måste trott att jag var lite onykter eller nått åt det hållet.. haha. -fyllehicka! men så var inte fallet måste jag säga! Jag har svårt att hålla hickan "inne" så den inte hörs.. well, man ska väl bjuda på sig själv? :)

Välkommen!

Hej!

Nu har jag blivit som en av alla er andra som skaffat sig en blogg.. Det ska bli kul att skriva & berätta vad som händer i mitt liv. Ni kommer få läsa om äventyr, resor, fest, vardagligt, lycka, kärlek.. jaa, alltmöjligt...
Såna saker som gör livet så härligt att leva.. :)




/Elin