Gipsat ben..

Oj, det har hänt mycket sen sist.. har inte hunnit med eller rättare sagt prioriterad att uppdatera här.. för tid har man om man vill.. :)

Förra veckan i tisdag stod jag på parkering i g-stad och väntade på jocke.. skulle hämta upp honom efter hans basket träning.. när jag sitter där i bilen så ringer han och säger att han nog har slitit av hälsenan och väntar på ambulans... jag tänker "NEEEJ!!!" inte nu igen.. typiskt.. dåligaste tajmingen ever..
mycket inplanerat och mycket nytt som hänt.. bla att han ska åka till USA v9 och vi skulle till Kittelfjäll v10.. den sist nämnda var ju bara att avboka..

Så följde med honom till akuten men fick åka hem för att komma tillbaka dagen efter för en operation för dom hade konstaterat att hälsenan var av... så vi åkte tid dagen efter halv åtta på morgonen och vid tre tiden var han operared.. lång väntan, men skönt när det var klart...

Så nu är jag som två personen här hemma, fixar och donar med allt och hjälper jocke så gott jag kan, men vad gör man inte för varandra?! :)


Här sitter vi och väntar väntar... och väntar...

Han kommer att ha gips i 10 veckor... tror jag det var.. stackare.. :)
Men ska åka till USA iaf.. :)

Nu ska jag och jocke till stan, måste ta bilen trots att det bara tar 5 min att gå, men jocke hoppar ju på kryckor så det är lite svårt för han. :)

Ha en bra helg allihopa!


favoriter!

Varje gång jag tar på mig mina favorit jeans så kommer jag på att dom är ju trasiga... har gått sönder i knäet.. så trist. dom har ju varit så ett tag nu, men jag gillar dom så mkt så jag vill inte sluta använda dom.
inte för att det kanske gör så mkt med ett trasigt knä på jeansen, dom ser ju iaf använda ut. :) haha.
men ska nog gå på spaning efter ett par nya fräscha! :D



Nu till stan och träffa mamma, sen hem till mamma & pappa på middag!

Kalla är grym!

Ja, som säkert alla vet.. så har Charlotte Kalla vunnit guld i OS igår! :)
Finns inte så mycket mer att säga än att hon är grym!




Jag är ledig idag och imorgon, skönt. :) längesen man var ledig en vardag.. så idag har jag bara tagit det lugnt än så länge, läst en bok, tittat på repriserna från Kallas guldlopp som var igår..
och justja, idag är det ju fettisdagen.. som Jockes syrra skulle försöka förklara när hon var i NZ.. "fat tuseday". haha. det var rätt kul. :)



Ha en bra dag!

I WAAAANT!



Jag vill ha en iphone, J ska till NY nu i mars så jag har sagt att han gärna får köpa en till mig. :) jag hoppas han har tid över till det.. det hade varit lovely! wiiihaa.

Men då måste jag ju sälja min som jag tillochmed nyss köpt.. i december nångång om jag inte minns helt fel.. så den är ju inte så gammal... hm.

Vit eller svart iphone, vit tror jag. :) för jocke har ju en svart, så vit hade nog varit nice.

Nu står tvättkorgen och väntar på att jag ska ta den till tvättstugan, bäst att göra det så det blir gjort nångång.. men det är så trist.. men vem har sagt att allt måste vara roligt??! :D

Adjööö!

Ledig söndag!



Igår var jag ledig, det var skönt efter att ha jobbat hela veckan typ.. Jag tänkte att jag bara skulle ta det lugnt hemma och se på os typ. :)
men så ringer jocke från jobbet och säger att det är toppen väder!
Jag tittar ut och ser ju att solen skiner och upptäcker sen att det bara är -3 ute så jag klär på mig och beger mig ut på isen för en 50 mins promenad.. riktigt härligt. :)
Hoppas det är så fint väder imorgon och på onsdag då jag är ledig! wiie.

Nu ska jag rusa till jobbet!
Ha en bra dag! :)


Ny design tack!

Hej!

För att jag ska komma igång med bloggandet igen känner jag att jag måste byta bloggdesign.. men kommer absolut inte ihåg hur jag gjorde det sist och dom som finns färdiga här på blogg.se är ju inte allt för roliga.. såå, snälla.. någon hjälp mig! :)

Tack på förhand!