Back in Luleå!

Igår kväll kom jag hem från Stockholm vid 21.. Joakim kom och hämtade mig. :) Härligt att ses igen! Även fast det inte var mer än tre dagar sen vi hade setts så kändes det ändå sådär pirrigt i magen ni vet när man just är på väg att landa med planet och man tänker att HAN står där och väntar på mig osv... :) svårt att förklara, men kanske någon som förstår mig? En härlig känsla hursomhaver!

Tänkte lägga upp lite bilder från sista dagen i Stockholm.. åt lunch på pizzahut, promenderade i gamlastan, fikade på Vetekatten och strosade runt lite på stan innan det var dags att bege sig mot syrrans lägenhet igen för att snabbt hämta väskorna och rusa till pendeltåget som jag skulle med till Märsta och sen ta en buss till Arlanda därifrån... och nått "roligt" som hände var att när vi kom till Märsta så skulle jag egentligen ta en buss som gick 18.18, men när vi kom dit ca 18.00 så stod det redan en buss där, och det stod Arlanda på den.. den skulle gå 18.05, så jag tänkte att det är nog lika att jag tar den så har jag tid på mig på Arlanda.. men för att vara säker att den skulle till Arlanda så ville jag ju fråga busschaffisen det..  men då fick jag en kommentar tillbaka "Ja, för det är väl det som står på bussen???" & han kollade dumt på mig som att jag inte kunde läsa... haha. men jag tänkte.. att det är ju bättre att jag är dum att frågar istället för att råka hoppa på en buss som inte alls far till Arlanda så att jag missar planet.. men det gick bra.. och jag kom fram i tid å så. :) goodie goodie.

                     





          





Nu ska vi äta middag! C yaa! :D

Café 60!

Godmorgon! Idag tog vi sovmorgon.. vi tänket ha en lugn dag idag för nu har vi shoppat nog ;) fast det blir nog att åka in till stan ändå.. vi ska äta lunch och så. :)

Här kommer lite bilder från igår kväll då vi var på Café 60 & träffade Josef också!


I "tunnebalan" i Solna.. fin va? :) Vissa stationer är faktiskt rätt fina. :)


Syrran och hennes nyinköpta väska från när hon var på Bob Dyllans konsert i måndags!




Café 60 vid Odenplan! Trevligft fik som hade öppet länge på vardagsar, istället för att gå på en pub så man luktar rök efteråt hur som haver även fast man inte röker så tyckte vi att vi skulle gå dit istället.. riktigt mysigt var det där också... det är värt ett till besök i sommar då vi ska ner till Stockholm igen! :)

Malins gigantisk biskvi & gigantisk tekopp! :)


Halloncheeskade och choklad blev det för mig. :) gött!




Malin & Josef i tunnelbanan..

Nu är det duschen & frukost som gäller! Ikväll åker jag hem från Stockholm! Det har varit riktigt trevligt här. :)

Tacos!

Nu har vi ätit middag, tacos blev det. :) gott fast det var vegetarisk "köttfärs" haha. inte van att äta det, men det smakade inte så mycket annorlunda faktistk!


Här är resultatet av shoppingdagen :)




Så, ni för nöja er med det. :) Nu ska vi ta tuben till stan för att ta en kvällfika. :)

Shopping hela dagen...

Då har vi just kommit hem från en väldigt lång dag på stan.. Vi kom till stan vid 11 och kom hem vid 18.30 typ.. Vi har hunnit med en hel del shopping.. tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder. :)


En bild till mamma min som ska snart och se Buddy Holly här på Göta Lejon på söder. :)


Utsikten från Malins lägenhet i Solna.. där ser ni också Råsunda..


Malins lägenhet! (Bilderna blir lite suddiga för det finns inte så mycket lampor i hennes lägenhet. ;) )


Köket + hennes "sovrum" till höger..


Lite av shoppingen.. (passande bok till höger va? :) )

Måste hjälpa syrran nu lite med matlagningen.. tacos!
Uppdaterar strax med lite bilder av det jag har shoppat. :) håll ut!

Hej!

Nu har jag varit en dag i Stockholm och igår kom jag hit vid 12-tiden, syrran kom och mötte upp mig på Arlanda, sen for vi hem till henne för att dumpa väskor och äta lite lunch innan vi skulle in till stan. :)

Vi var på stan i några timmar och shoppade lite.. jag är ute efter ett par converseskor... och gissa.. jo, på barnavdelningen hittade jag rätt storlek för mina småa fötter... jag provade 33 & 34, 34 var lite småstor.. så måste prova dom igen för att känna efter.. känns ju lite galet med storlek 33! haha. nästan så man skrattar åt det!

Nåja, Malin står färdig i hallen för att gå till tunnelbanan och första stoppet är på söder! :)

så nuuu.. Let´s shopping! :D

yeeeay!

goodbye Luleå, hello Stockholm!

Om 10 minuter kommer pappa och hämtar upp mig för att skjutsa mig till kallax så ska jag hoppa på flyget till Stockholm för att hälsap å min syster.. det ska bli kul. :)
Ska försöka hinna med att uppdatera lite under de dagar jag är där.. :)

Ha det bra här hemma så hörs vi! :)


Söndag!

Det blev ingen bio igår, vi kände oss för trötta eftersom den var så lång.. så vi bestämde oss för att ta en promenad till Kvantum istället och handla lite gott.. det tog en timme fram & tillbaka.. det var riktigt skönt.. vi kom fram till att vi borde göra sånt oftare även fast inte bilen är trasig. ;) & cykla till och från jobbet när det har blivit mer cykelvänliga vägar.. just nu är det rätt isigt eller slaskigt dom dagarna det är varmare.. så det får vänta ett tag till... :)

Idag vaknade vi halv nio, det var skönt.. härligt att vakna tillsammans då man är lediga och får ligga och dra sig ett tag och sen kliva upp och äta frukost tillsammans utan att stressa, det är guld!

Även denna dag är solig.. solen har lyst nästa alla dagar i veckan om jag inte minns helt fel :P
men vet inte riktigt vad vi ska göra idag förutom att kanske träna.. får se om jag ska göra det, har grym träningsvärk och tycker jag har varit duktig med träningen i veckan.. men vi får se. :) sen på kvällen ska vi till Joakims föräldrar och äta mat.. och där skulle vi får vofflor till efterrätt. :) det blir gott..

Någon som har något förslag vad man kan hitta på en söndag?

På tisdag morgon drar jag föresten till Stockholm för att hälsa på min syster och gå på stan & bio var nog också tänkt. :) det blir kul! längesen jag var där och vet massa saker jag vill shoppa, men jag ska försöka hålla i pengarna också!

Jag & syrran när vi vari Grekland för tre år sen ungefär. :)


Helg!

Nu är det äntligen helg.. och jag är ledig i helgen. :)

Igår jobbade jag till 18.30, sen kom Joakim och handlade lite med mig innan vi tog bussen hem.. inte ofta vi åker buss tillsammans.. nåja, sen kom vi hem och gjorde lite kvällsfika och såg på "så ska det låta".
Jag erkänner, jag gillar "så ska det låta" man rycks som med och vill sjunga. :D haha. fast bästa avsnittet hittills var när Brolle och Markooooolio var med! det var grymt! :)

Idag så började dagen med god frulle sen body pump med Lisa och Sofia från jobbet.. det gick bra. :) kom hem sen och tog det lugnt i nån timme sen träffade jag Lisa på stan för att köpa hårfärg och kolla in nya butiken i Smedjan (Monki).. det var så mycket folk där så det var bara jobbigt att kolla så vi gick ut.. får kolla bättre nån annan gång om det är någon bra butik. :)

Kom hem och gjorde middag så den var färdig när Joakim kom hem från jobbet och hade tränat... det blev fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås med vitlöksbröd och till efterrätt glass och varmt hjortronsylt. MUMS! :)

Nu håller jag på att se Robinson som tydligen ska vara tuffare än någonsin.. ja, vi får se.. det jag har hunnit se är när ett av lagen har kommit till sitt läger där det inte finns en sån fin sandstrand som det funnits i dom förra programmen.. nu är det bara gyttja och äckligt vatten typ.. hmm.. okej, jag är inte alls nån Robinson tittare egentligen, men jag minns hur det var förut iaf.. nåja.. om en timme så ska vi på bio och se "Watchman".. den är 2 h & 45 min!!!!!!!!! gaah. kanske ett powernap innan eller vad tror ni? ;) hoppas den är bra och spännande iaf! :)

Ha en trevlig kväll!

Välkommen hem Sandra!

Hejhej!

Imorse klev jag upp vid nio tiden även fast jag börjar jobba först kl 17.. men det var skönt.. Joakim klev också upp då för han skulle ju å jobba... :)

Idag vid 12-12.30 nån gång ska jag möta upp Sandra, Anna och Mia på stan och sen kommer Jasna också!
Igår kom Sandra hem från Thailand.. hon har varit borta i 6 veckor.. så det ska bli kul att träffa henne igen.. hon kommer att vara brun som en pepperkaka och vi kritvita... vill också ha solbränna! men jag dissar solarie & fuskbränna.. haha.



Här är Sandra från en kväll i december hos Anna då det var tacos, vin & partyalias! det bar skitkul, det måste vi ju göra om tjejer, eller hur? :) men den ständiga frågan är alltid: NÄR? haha.

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning.. Ha en bra dag!

Kram!

oj, vad tiden går fort?

Shit, tiden bara springer iväg... redan nästan en vecka sen jag uppdaterade.. så nu är det verkligen dags.. har jobbat rätt mycket sen sist.. nästan bara 8 timmars pass varje dag.. det är inte likt mitt schema.. men har jobbat lite extra å så.. det är ju bra :) imorse ringde dom också från jobbet och frågade om jag ville komma in och jobba.. men kände att jag ville vara ledig för senast jag var ledig var förra veckan på tisdag.. så idag är både jag och Joakim lediga, det klaffar rätt bra nuförtiden med våra lediga dagar :D så härligt!

Snön har börjat smälta bort.. rätt trist tycker jag.. eller det finns ju fortfarande mycket kvar med det är lite småslaskigt ute, det gillar jag inte. det ska ju vara vinter nu! typ -15 och snö.. det är härligt.. fast samtidigt så längtar jag ju också till sommaren, till våran semester.. vi har så mycket roligt vi ska göra i FYRA veckor! wiie. men först måste man ju göra allt som hör vintern till..


I fredags klev vi iaf upp vid sju tiden för att gå till kulturenshus och köa på U2 biljetter.. dom ska spelar på Ullevi i sommar. Vi kom dit och fick oss en kölapp och gick hem sen igen.. sen gick jag tillbaka vid nio tiden och fick oss fyra ståbiljetter till U2! det kommer blir grymt.. jag, Joakim, Maria och hennes kille Pj ska mest troligt också med. :)
 
Maria & Pj i deras lägenhet i Umeå!

Det var så kul när jag och Linda var på roadtrip till Umeå förra året.. det måste vi göra om.. & denna gång så ska Joakim också med! :) Så frågan är till Joakim & Linda: NÄR SKA VI ÅKA? :)

I lördags var vi hos mina föräldrar i sunderbyn och åt middag och Joakim skulle fixa en massa med deras dator vilket tog mycket längre tid än tänkt och vi hann inte med någon bio som vi hade tänkt.. vi var väl hemma vid 01.00 nån gång..

Så det blev bio igår istället.. vi såg Slkumdog Millionaire.. det bar bra!



Nästa bio jag vill gå på är den här.. & den tänkte jag att jag skulle gå å se med syrran när jag är i Stockholm, det passar perfekt, en riktigt tjejfilm.. så det är bäst att passa på för den skulle jag nog inte lyckas släpa med Jocke på.. ;)


Nu ska jag göra mig klar för en sväng på stan!
Ha en bra dag!


090310

Speciell dag idag.. för idag är det min & Joakims tre & ett halvt års dag. Så otroligt härligt att få leva med dig Joakim! :)



Det var ju ett tag sen jag skrev... i helgen så var jag i Korpilombolo.. där träffade jag nästan hela min släkt på mammas sida. Det var verkligen längesen. Åkte hem på lördag morgon med min moster Gunilla hennes karl Pelle och min kusin Joel, så vi var i Luleå vid 12-tiden då Joakim kom och hämtade upp oss på OK där de hade hyrt bilen dom körde upp med.. sen for vi en sväng hem till oss för att visa lägenheten.. sen till stan igen för att äta en god lunch på Waldorf.. sen skjussade vi dom ut till Kallax. Efter det var vi på stan en sväng och sprang runt på massa affärer.. och efter många många om och men så hittade jag äntligen en present till en kompis till oss.

På kvällen var jag (vi) bjuden på fest hos Linda, hon har fyllt år så hon skulle bjuda på lite tårta å så.. och hennes klasskompisar skulle komma så skulle de sen gå ut på kåren. Jag skippade festandet och utgången och Joakim han var på lagfest. Det var skönt att skippa det.. jag kom hem efter elva nångång och mådde prima på söndagmorgon :D

På söndagmorgon klockan 8.15 kom Ronny & Sara och hämtade upp oss för att sedan åka på en dagsutflykt till Kåbdalis för att åka slalom.. det är som kul. :D vi träffade lite renar på vägen också:) haha.


Idag (tisdag) har jag & Joakim varit lediga och haft en skön dag... ätit lunch på baan thai och sen träffade vi upp Jocke på stan som vi tog en fika med och både Joakim & Jocke hittade ett par jeans.. Jocke har nog rekordert i att prova snabbt och sen köpa ett par jeans.. han prova ett par och dom passade perfekt och sen gick han och betalde dom.. medans jag & Joakim måste prova hundra gånger allt för att det ska kännas 100% bra. Men jag hittade ändå inga som var jättebra.. nåja.. förhoppningsvis kanske jag hittar nått i Stockholm.. ska ju tid om typ två veckor och hälsa på syrran.. det ska bli kul. :)  

Joakim har nyss farit på basket träning så jag ska väl också pallra mig till gymmet trotts att jag känner mig helt slut & mör efter gårdagenspass... men skönt när man kommer därifrån och då känner man sig stolt att man ändå for. :)


På torsdag har Joakim match.. det var längesen de hade match.. jag som är en av deras trognaste fans. ;)

Trevlig kväll allesammans!

090305

Godmorgon!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här... sorry guys!

Det har väl inte hänt så mycket sen sist antar jag.. I lördags var vi ju och åt hos Joakims föräldrar.. det var gott som alltid. :) + att miin vän Linda fyllde år den dagen, 24 år nu. Grattis igen! :)

Måndag var det jobb.. tisdag var Jocke ledig och jag jobbade bara till 16.30 så vi bestämde oss för att gå på Plannja på kvällen.. det var en riktigt bra och spännande match.. båda lagen hade lika många poäng i serien.. & Plannja vann såklart! grymt. Det är verkligen kul att se på basket, helst live. :) men nu ska vi troligen skaffa viasat sport så då kan vi se alla matcher där också.. det blir kul det också.. fast det blir nog först i April månad för just nu har vi canal+ så då är ju basketsäsongen slut antar jag.. nåjaa, annat kul finns också. :)

Igår (onsdag) jobbade jag ett kort och skönt pass, 9.30-14. så skönt att sluta tidigt. :) & syrran kommer till Luleå ikväll! På kvällen blev det Body Pump med Lisa från jobbet, det är nått jag gillar, man känner verkligen att man har tränat efteråt och känner att det ger nånting, och kul är det också. :) jag ökade dessutom på med 1 kilo igår!
Sen blev det mys hemma med Joakim.

Ikväll åker jag och min familj upp till Korpilombolo och kommer hem lördag förmïddag.. så jag hinner till Lindas födelsedagsfirande. :) det blir trevligt.. Maria & PJ kommer ju också till Luleå i helgen, det var längesen vi träffade dom.. tyvärr kanske inte Joakim följer med för han har fest med laget.. menmen.. vi får se. :)

Kommer inte att uppdatera något undertiden jag är längre norrut.. för där har vi inget internet.. :D haha. kanske man ska skaffa sig mobiltbredband eller vad det nu är man kan ha? :) det hade ju varit grymt!

Nu måste fixas och packas! Sköt om er!




Jag älskar dig Joakim! Shit vad vi hade kul på våran jordenrunt resa! Vill åka igen!