Lycka!

HejHopp!

Nu var det verkligen jättelängesen jag uppdaterade här.. Har inte tagit mig tid till det. Men vad har jag gjort sen sist?
Jag har jobbat ganska mycket. I söndags var det farsdag.. då var jag hos mamma & pappa och åt gomiddag som vanligt. :) fast först så var jag & kollade på Joakims basket match..

Sen har jag jobbat hela veckan. Igår var jag ledig.. då var jag på stan med Cissi & Sandra från jobbet.. vi åt lunch på Mat & Prak och försökte hitta nån utstryrsel till tema festen vi ska på nästa helg.. "Pimps and Hoes". Det kommer att bli kul! Men jag vet fortarande inte vad jag ska ha på mig.. om någon har ett förslag kan ni ju höra av er. :) haha.

Jag & Joakim har också börjar se Prison Break, season 1. Det är verkligen skitbra. Så nu är vi fast i det. Det kommer kanske att bidra till att uppdateringarna här bli allt för länge emellan. Nyss har vi sett klart 24 serien. Den var också grym. Dom är så otrolig spännande så man kan inte sluta se dom.. varje asvnitt slutar på ett sånt sätt att man verkligen måste se nästa.. så det är det som är fördelen att man har serien hemma så man inte behöver följa den på tv så man måste vänta en hel vecka till man får se nästa.. jag skulle inte klara av det. :)

I helgen är jag & Joakim lediga tillsammans... vi ska göra något annorlunda i helgen. På lördag morgon ska vi åka iväg så tidigt som vi orkar till min mormor i Korpilombolo. Vi ska bara vara där över dagen, men det blir kul ändå.. det är kul att göra annorlunda saker.. Joakim har aldrig varit där så det ska bli kul att visa honom stället.. :)

OCH JUSTJAAA.... JAG HAR GLÖMT ATT SKRIVA ATT DET HAR JU KOMMIT SNÖÖÖÖÖ! LYYYYYCKA!

nåjaa.. där i Korpilombolo.. ni som inte vet så är det typ två timmar norrut.. :) haha. kan inte förklara bättre. men vi ska iaf ut och se naturen där och förhoppningsvis är det snö där också.. man vet ju aldrig med vädretsmakter nu för tiden...
sen på kvällen där är det 50-års kalas, min morbrors fru fyller år så vi ska dit och äta å så.. sen ska vi köra bil hem.. det kommer att bli mysigt. :)

Hoppas nu bara på att snön kommer att stanna... ett tag iaf..
& nästa måndad är det juafton. Jag längtar till julpysslet sätter igång.. man får julpynta å så. Klä granen å så gör allt så där mysigt som hör julen till.. & baka det årliga pepparkakshuset. :) iiih.

<3 LOVE!

Yes, We Can!

Då var president valet i Usa avgjort. Det var ju grymt att Barrack Obama vann! Det kommer att bli spännande att se vad som kommer att hända med Usa/världen. Första preidenten någonsin i Usa som är mörkhyad.
Om jag hade bott i staterna hade jag LÄTT röstat på Obama. Vad tycker ni?


Obama säger: "Yes, We Can!"


Idag så chockde jag mig själv igen med att fara på Body Pump med Joakim kl 07.00!!! kort i taket igen! haha. klev upp strax efter 06.00 åt frukost och traskade iväg lite sådär små sömning.. alla som känner mig vet nog att jag inte har någon morgon människa direkt.. men jag måste säga att jag tyckte det var grymt skönt att ha gjort bort träningen så tidigt! Det kommer jag att göra om flera gånger! :)

Joakim var ledig hela dagen idag men jag började jobba kl 14.. men vi hann med mycket ändå för vi var ju uppe med tuppen så att säga... vi tog det bara lugnt efter träningen i någon timme.. skönt var det.. sen traskade vi in till stan för en lunch på Dagobert. Det var gott. :) sen gick vi en sväng på stan och hittade fina farsdagspresenter.. det är ju farsdag på söndag, ni som inte har hänger med. ;) vi hämtade även mina skor som äntligen var klara... :)

Efter stan tog vi bilen och for till kronan för att slänga elektronik vi inte anväder eller sånt som har gått sönder för sånt kan/får man ju inte slänga i dom vanliga soporna så de har en returstation där som man får lämna allt skrot på.. brabra.

& Nu sitter jag här efter att ha jobbat bara i 5 ½ timme.. har ätit tacopaj nyss och Joakim sitter och spelar NBA på ps3an.. han är inne i nån slags spelperiod nu tror jag.. :)

Jag vill att det ska bli kallt nu.. typ iaf -5 så jag kan använda min superduper varma vinterjacka:D

Ska försöka uppdatera här lite oftare, men det blir som långt emellan gångerna när man inte kommer på nått kul att skriva.. well well... ha en fortsatta trevlig kväll!

Kram!