MYS!

Idag har det verkligen varit en riktigt myyyyys söndag! hur härligt som helst.. Jag och Joakim har jobbat om varandra nästan hel tiden på sistone men idag var vi lediga tillsammans och då bestämde vi oss för att bara ta det lugnt.. härligt det också ibland fast vi annars oftast vill hitta på och göra saker som en söndag för någon vecka sen då vi var till Boda Borg i Skellefteå. Om ni inte varit där så måste ni dit.. så samla ihop några vänner & åk dit, ett riktigt roligt söndagsnöje! (minst 3st måste man vara på ett lag eller högst 5) vi var ganska många så det blev tre lag för oss!

& föresten, jag har införskaffat mig ett par slalom skidor nu också.. så nu längtar jag till vintern och snön!
måste bara köpa ett par stavar och pjäxor sen är det bara att fara ut å åååk! :)


Fast först måste jag njuta av hösten.. det är så mysigt när det blir mörkare ute och man kan tända ljus inne och burra ner sig i soffan med en filt :) är inte det härligt?

Just nu kom jag fram till att jag gillar som alla årstider, jag är glad att jag bor i Luleå som har en riktigt vinter också.. tänk att bo söder ut och bara ha slaskig vinter, hur kul låter det? usch & fyy.. :D

Nu mera mys!

Lördag morgon!

God morgon allihopa!

Idag är det lördag och jag är ledig.. så skönt! Började dagen med en frukost tillsammans med Joakim som nyss har farit till jobbet..
& nu är det dags att ladda inför body pumpen som jag & Sara ska på kl 11.00. Härlig start på dagen..
I onsdags tänkte vi testa Indoor Walking som är nytt på helex.. vi kom dit kanske 15 min innan passet skulle börja och tänkte att det lätt skulle finnas kvar biljetter till passet.. men shit, det hade för fasen varit kö innan dom ens hade släppt biljetterna så jag ställde upp och gick på Power Core och dit går jag aldrig mer.. vi smet ut innan passet ens var slut... haha. det var en blandning av Aerobic och styrka, styrkan var ju helt okej.. men sånt man hade kunnat göra själv utan att behöva se ut som ett förvirrat fån och inte hänga med i alla stegen.. wellwell..
tacka vet jag att body pump finns! yeeey.